MKV s náhledem pro změnu audia

Zdravim.
Ma nekdo tip na program, do ktereho bych natahl *mkv do jedne time line, do druhe zvuk na zamenu a mohl ho vymenit za puvodni zvuk?
Doted pouzivam MPEG Video Wizard DVD 5.0, jsem spokojeny, jen pri praci prave s *mkv obraz cuka a huř se strefuje se zvukem. U *avi je to v pohode.

Pro lepsi orientaci foto:
cervena je video
zluta je novy zvuk
Puvodni zvuk deaktivuji, s novym se jednoduse da posouvat a dopasovavat. Taky strihat, prekryvat atd. Ulozit se da jak s videem, nebo samostatne pro dalsi.

Diky.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Spíš potřebuješ výkonnější procesor. Ten cukání zmenší/odstraní

Obrázek uživatele danton

Rada nad zlato... CPU 2.4GHz 4 jadra nestaci... :shock:
PC je v pohode, i zlovestny Samsung Demo Oceanic Life - x264.1080p.40Mbps zvlada bez problemu.
Cuka to proto, ze MPEG Video Wizard DVD 5.0 nema v popisu prace mkv / h.264, presto to na nem jede.
http://www.womble.com/index.html

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

No, oceanic necuká (přehrávání), protože se o to stará grafická karta. Ta se dá použít i v programech, samozřejmě, ale ten progra to musí umět. Cuda je jedna z možných platforem a kdyby to program uměl, náležitě by se tím na stránkách chlubil, což se neděje. MKV kontejner je pak pro práci podstatně náročnější, než avi, nabízí také ale samozřejmě lepší kvalitu obrazu a zvuku. Procesor si s ním ale nemusí plynule umět poradit, a to ai čtyřjádrový. Pokud vypneš v nastavení grafiky HW akceleraci videa, zjistíš, že ti přehrávání mkv začne taky škubat.. Druhou možností je mít patřičnou grafiku s nVidia CUDA nebo AMD Stream a používat správný program..

Obrázek uživatele danton

Tomáš Bohuněk wrote:
Spíš potřebuješ výkonnější procesor. Ten cukání zmenší/odstraní

Tak mam tedy vykonnejsi stroj s IntelCore I5-2500S 2.70 GHz, zase se 4 jadry a problem stejny. Nejednalo se a nejedna o velke cukani, ale pohyb neni uplne hladky a synchron zvuku se dela do *.mkv o neco hur nez do *.avi.
On ten MPEG Video Wizard DVD ani neni stavenej na *.mkv. Ale zvladne i tak spusteni videa v okne a moznost podle obrazu dopasovat zvuk. Pak se zvuk ulozi a namontuje se do toho *.mkv pomoci mkvmerge.
Takze nezna nekdo program, ktery by byl pro *.mkv? Tam by jel nahled beztak plynule a lepe by se delalo se zvukem.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Neznám žádný, který by na to byl cílen. Hlavně ale HD video je opravdu náročné na procesor, a nezáleží moc na programu. Může ti pomoct jedině program, který umí pracovat s CUDA, jak jsem psal výše, ale takový je rozhodně placený. Pak stačí i levní nVidia grafika a bude naprosto hladký playback HD videa. Viděl jsem někde video týpka s GT220, takže tam stačí vážně cokoliv. On jel v Adobe After Effects tuším.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.