Zobrazení na monitoru

Na monitoru mi náhle zmizela horní polovina obrazovky. Zčernala, uprostřed je svítivě bílý proužek a spodní polovina je úplně normální. Zkoušela jsem PC restartovat, projet antivirus a aktualizovat plochu... nic jiného mne nenapadá. Můžete mi někdo poradit? Ani nevím, zda je to závadou na monitoru, softwaru nebo nějakým virem.
Díky předem.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

mno, monitor vyloučíme tim, že ho vyzkoušíš u jinýho počítače..
může to bejt chyba monitoru, i grafiky i jinýho HW.. po jaký operaci se to stalo? jen tak z ničeho, nebo třeba po změně/aktualizaci ovladačů?

Obrázek uživatele hanzlice

No nedávno jsem stahovala a instalovala aktualizace od Windows. Ty ale většinou nepročítám a automaticky instaluju... Jinak myslím nic... Monitorem to není. Dneska po dvou hodinách na PC polovina obrazovky zčernala, jak jsem psala. Po pěti minutách se obrazovka znovu celá rozsvítila a potom zas fungovala. Teď (mezitím byl PC vypnutý) zase funguje normálně.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

mno, to že to nedělá furt neznamená, že to monitorem neni, vyzkoušej ho na jinym pc, zkus mu nastavit i vyšší rozlišení a frekvenci, čim víc zatíženej, tim líp.., přápadně tady na tom kompu zkus jinej, ono se nám jedno vyloučí..

Obrázek uživatele tatik

Také se přikláním k názoru TOBiASE. Jak se začne monitor tvářit divně, tak bych hozkusil u kamaráda.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

ale ne, že ho tam zapojim, svítí dobře, ypojim.. to může udělat i když j špatnej, chce ho to zatížit, aby se opravdu vada ukázala.. pokud budeš mít zlomenou nohu, taky tě zabolí jen občas a vždy, když na ní stoupneš.. když máš berle, tak o ničem nevíš.. asi tak na něj musíš :D

Obrázek uživatele hanzlice

Otevřel jsem bednu a vysál prach. Oba ventilátory se točí. Nechal jsem ho otevřený a stejně mi orazovka zase na půl zčernala. Teď jedu k bráchovi a zapojím to u něj. Nevím ale jak ho zatížit.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

jak sjem již psal, nejvyšší možný rozlišení a frekvence (dej skrýt nepodporované, abys ho neupek..) neh ho prá hodin a hlavně sleduj, co dělá.. když to neudělá během pul dne ani jednou, tak bude pravděpodobnmě vpořádku.. kdyby zas jinej na tom tvym PC blbnul, jasně je to chyba tvýho PC


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.