wd my passport essential se 1tb

Dobrý den,
vlastním tento harddisk jen půl roku a už se mi vyskytl závažný problém. Když disk připojím k počítači, tak trvá přibližně 30 sekund než se harddisk uráčí připojit. Když chci na harddisk něco nakopírovat tak kopírování je nezvykle pomalé. Harddisk má USB 3.0, ale kopírování na něj jede rychlostí 2Mb/s a spadne na kb/s. Tudíž nemohu na ten harddisk nic nahrát. Zkoušel jsem formátovat, ale problém přetrvává. Nevíte někdo kde by mohl být problém?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Stáhni HD Tune, nahoře zvolíš tvůj exterák -> karta Health -> hoď sem screen

Obrázek uživatele SPrudek

posílám screen z programu hd tune pro

Obrázek uživatele Michal Čížek

právě jsi našel viníka, půl roku starej jo? takže záruka. Dá se ten disk vyjmout, aniž bys něco poškodil a připojil ho rovnou do PC a znova projel HD Tune?

Obrázek uživatele SPrudek

Ano, disk se dá vyjmout a znovu projet v HD tune. Právě bych to potřeboval vyřešit bez reklamace pokud by to šlo, jelikož jsem zakoupil disk v Americe a nemám od toho účtenku :-/

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Tady asi není moc co řešit. Disk je načnutý.. Sleduj, jak rychle hodnoty rostou během, třeba hodiny snažení.. Pak sem hoď další screen..
Vyndáním z toho boxu zjistíš, jestli je to chyba boxu, nebo disku.. Prověř to.. Očividně, ať to bude čím to bude, pravděpodobně to budeš muset nahradit..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.