poškozená zásuvka

dobrý den,

při stěhování jsem si poškodil zásuvku na pc bedně (tam kam jde kabel s elektrikou) a to tak, že je kousek ulomený. Kabel normálně drží, byť na jedné straně vypadá uvolněně, ale bojím se, že by mohl zkratovat nebo nějak poškodit počítač. Dá se nějak jen ten kousek vyměnit nebo co vše musím vyměnit. Díky za opověď

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, kdyby jsi sem dal foto, jak moc je to poškozené. Jinak by se jednalo o výměnu přívodní panelové zástrčky. Neni to složité vyměnit, ale pokud jsi nikdy nepracoval s pajkou, nech si to vyměnit třeba v servisu televizorů. Pokud chceš sám, sežen si třeba od kamarádů vadný zdroj a vyloupni zdravou zástrčku.

Obrázek uživatele smrk15

tu je foto poskozene zastrcky, nahore v rohu je ulomena, vnitrek zasuvky zapadava dovnitr (obcas) cimz neni kontakt a nefunguje

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

To je vylomený docela dost ošklivě, očekával bych, že se celá zásuvka propadne dozádu.. Tohle je asi dost potřeba opravit.. Respektive pokud s tim nebudeš manipolovat, tak ne, ale já zvládnu všecky kabely odpojit během týdne a to by se ten konektor rozsypal..

Obrázek uživatele Michal Čížek

ošklivé, kdyby jen ten růžek, ale je to puklé celé uvnitř, stím bych nehazardoval, jak jsem psal - servis, nebo svépomocí vybrakovat nějaký nefunkční zdroj jako nejlevnější řešení.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.