Tiskárna netiskne

Dobrý den, můj dotaz je následující...
Mám tiskárnu HP Deskjet F2180. Má v sobě zabudovaný i skener, který skenuje normálně když zadám příkaz, ale když zadám z pc příkaz k vytisknutí, tak tiskárna stojí a netiskne, nevydává žádné zvuky. Barvu jsem kupoval novou černou, když chci vytisknout v programu HP centrum (byl na cd k tiskárně) zkušební list, tak vše vytiskne. Ale když zadám ručně příkaz z open officu nebo adobe tak tiskárna stojí a ani se nehne... Nevíte co s tím ?

Obrázek uživatele MirekPluskal

Nainstalujte si tiskárnu z CD bez průvodce.Potom ve vlastnostech nastavíte několik položek a mělo by to fungovat.Já jsem měl podobný problém a tímto postupem vše funguje bez problémů.

Obrázek uživatele Miken1

Mám dotaz, jak toho docílit ? Mám odinstalovat celý program? když do pc vložím instalační cd, tak se mi automaticky objeví pruvodce
A jaké vlastnosti poté změnit ?

Obrázek uživatele MirekPluskal

Ano,odinstalovat program tiskárny.Při vložení CD je možnost volby s průvodcem a bez něho.Poté otevřít zapnutou tiskárnu-prav.tlač.myši otevřít vlastnosti tiskárny a nastavit položky,které se zobrazí v těch vlastnostech.To je vše.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Dobrý den, mám tiskárnu HP F2180 all multi, vyměnila jsem oba tonery, a přesto stále bliká kontrolka třetí odzhora u které je kapička v rámečku, což bylo vždy kvůli došlému inkoustu. Když zadám tisk tak tiskárna netiskne, NEVÍM SI S TÍM RADY, MOC DĚKUJI ZA ODPOVĚD. R.Pelikánová

Obrázek uživatele Michal Čížek

Zdravím, obě kazety ČB i barevná jsou originální? Na kontaktech i tryskách měl být igelit, nebo páska, musí být odstraněna.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.