== Tiskárna EPSON STYLUS DX5000 trucuje, prosím, poraďte

Zdravím. Tiskárna tiskne úplně v pohodě, kopíruje taky normálně, dokonce jsem na ní ze začátku párkrát skenoval. Asi po 14 dnech jsem začal mít problémy. Nejdřív jsem tam vrazil SD kartu s fotkama, otevřelo se okno s výměnnou jednotkou, ještě jsem otevřel složku a konec, zásek a tento program neodpovídá. Pokaždý. Potom jsem skenoval, vše se zdálo být v poho, udělal se náhled, a když začla skenovat tak po cca 5 sekundách zásek a po chvíli se mi otevřelo okno - Skener nereaguje, zkontrolujte, zda je připojený, správně nastavený....
Po restartu dám nastavení EPSON Scan - testuje a pak ukáže Rozhr. - USB, skener připraven, Když dám skenovat, opět ten problém v následném nastavení se ukáže - rozraní - nepřipojen
možnosti - neznámý
Nevím vůbec co s tím. Mám ji měsíc.
P.S. - Mám op Windows XP Prof. , reinstalace epson softu dokončena, ovladače updatovány, problém přetrvává.

Obrázek uživatele TheALuminium

No zkusil bych odstranit všechny součásti epsonu, myslím součásti softwaru, odpojit jí. Jak odstranit všechny součásti zjistíte zde: http://www.pcporadenstvi.cz/kompletni-cisteni-zvy-eni-stability-pc No poté samozřejmě jí zapojit a nainstalovat, ale také dále přeinstalovat ovladače na základní desku. Je možné že USB port dělá nějakou "neplechu", takže je možné hledat chybu i tam. Pokud by to nic z tohoto nevyřešilo, vrátil bych jí zpět na reklamaci.

Obrázek uživatele KRAJICcz

Takže jsem tu zpět, problémy přetrvávájí i po reinstalaci windu. Tiskárna tiskne, neskenuje. Napadlo mě ještě, zda by to nemohlo být dlouhým datovým kabelem (4m). Protože, když jsem vložil SD kartu bylo to neuvěřitelně pomalý při čtení, a když jsem s ní chtěl pracovat, tak to jsem neměl už vůbec šanci.

Obrázek uživatele Honza

Dobrý večer,
délka kabelů by podle mého neměla mít vliv, pokud normálně tiskne, a blbnou SD - to se mi také stává často, zásek a neodpovídá, sám v tomto případě neznám řešení, co se týče toho skeneru to už by neměl dělat, pokud nepomáhají reinstall driverů ani windowsu, moc toho už neni, zajímá mě, jak máte steré pc ?

Obrázek uživatele KRAJICcz

No, nejstarší tam bude jedna z pamětí (takový skoro 3 roky). Vše ostatní už je skoro nový )max. 3/4 roku.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.