Tisk na jehličkové tiskárně pod XP na formát větší než A3

Nemáte někdo tip na jak tisknout pod Win XP na jehličkové Epsonce LQ-1050. Potřebuju tisknout ze speciálního grafického programu na větší formát, ale pokud vyberu tiskárnu, tak tiskne jen na formát, který je uveden u tiskárny. Pokud použiji postup ze stránek epson.cz a vytvořím nový formulář, tak mi jej nabídne k výběru jen pokud je menší než A3. Předpokládám, že je to problém univerzálního ovladače tiskáren epson, protože třeba pod win98 bez problémů. Nemáte někdo tip ?

Obrázek uživatele TheALuminium

Bohužel na toto téma mě nic nenapadá. Jehličková tiskárna je už pro mě tak trochu historie. Zkusil bych jedině hledat pomocí googlu a na stránkách výrobce.

Obrázek uživatele chomin

Presne tak - tohle by mely delat ovladace pro tyto "stare" Epsonky (matka kdysi mela v praci na urade epsonky).

jedina moznost je snad vratit se do starych casu a nainstalovat si WIN98cky. pokud to je problem a nemuzete je nainstalovat jako druhy operacni system, tak bych zkusil Virtual PC - je to neco jako virtualni pocitac v pocitaci a tam jde nainstalovat (temer) jakykoli operacni system.

pokud se do toho pustite a bude nejaky problem, napr s instalaci systemu nebo pretahovanim dat na virtualni hdd, tak klidne napiste ;-)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.