docházející náplň

Zdravím všechny,mám tiskárnu Canon iP 4300 a poprvé jsem plnil černé tonery inkoustem.Od té doby mi blikají a před tiskem naskočí upozornění na nutnou výměnu inkoustu.Lze softwarově zrušit toto otravné okno a hlavně nastavit plnou hladinu inkoustu???Může mi někdo poradit?.Děkuji předem.

Obrázek uživatele tatik

Koukněte na
http://hcomp.prodejce.cz/inktec/BKI-9050D.pdf
a dejte vědět.

Obrázek uživatele multa60

Zdravím a děkuji za link.Zkusil jsem ,co je v popisu (můj případ je ,že vypíše-dochází inkoust).Zkusil jsem po naskočení okna okamžitě stisknout tlačítko pro posuv papíru.Papír z tiskárny vyjel-jinak vše při starém.Pokud jsem chvíli počkal,žačal tisk pak se přerušil, papír vyjel z tiskárny se stejným výsledkem.Takže vše při starém -tonery dále blikají a při pokusu o tisk se vždy objeví okno-dochází inkoust.Asi se ta informace uloží do čipu na toneru a pokud se tam nedá nový čip(nový toner)tak se to takhle bude chovat.Ještě to poskouším-díky.

Obrázek uživatele tatik

To není případ pouze Vaší tiskárny, ale i dalších, takže je třeba hledat. Já se taky kouknu,ale asi až zítra.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

někeří to maj pěkně ohlídaní, ta tiskárna si sama kontroluje spotřebu a nenchá se naplnit se starym tonerem, chce novej.. páč plnicí sada vyjde stejně jako novej toner, ale vystačí na 3 naplnění..

Obrázek uživatele strojvedoucí

Měl jsem stejný problém.I moje výše uvedená tiskárna jednoduše náhražky nebere!


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.