tablet na psaní (*VYŘEŠENO*)

Dobrý den,
hledám elektronické pero a tablet. Využití bude pro psaní čínských znaků do slovníku, který mám na počítači. Takže potřebuju něco, kde nebudu muset dělat dlouhé pauzy mezi jednotlivými tahy tak, aby se stačili zobrazit na počítači. Tedy abych mohl psát tak rychle (nebo skoro tak rychle)jako běžným perem na papír. Nechci nic extra, ale hlavně aby to splňovalo účel. Čím levnější, tím lépe.
Díky

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Snad jedině zajít do nějakého showroomu a vyzoušet si to, s teplety nemám zkušenost, mám k těmto zařízením averzi.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

:-)) No já mám na mysli vyloženě grafické tablety, ne teplety Ipad pro metrosexuály, kteří u toho sedí v kavárně a usrkávají kafíčko s mlíčkem:-). Jiný způsob psaní rukou do počítače neznám (kromě myši, s tou to ale jde těžko...)
Nakonec jsem se rozhodl pro Wacom Bamboo Pen and Touch. Tak uvidím.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

A vyzkoušel sis ho? Já vím, že tyhle tablety na nějakou extra grafiku nejsou, to zpoždění tam je... A kor pokud chcš psát náročnější čínské znaky... To už chce fakt vyzkoušet.. Showroomy jsou v každém větším městě, a jelikož tablety frčí, mají je všude...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Tak Bamboo už jsem dostal a vyzkoušel. Prodleva nulová:-) Asi 10 minut mi trvalo, než jsem si zvykl, a teď se mi čínské znaky píšou perfektně, stejně rychle jako perem na papír. Takže mohu jedině doporučit.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Děkujeme za feedback, ať slouží :-)