propojení analogové kamery s PC (*VYŘEŠENO*)

Dobrý den, mám problém snažím se dostat video z analogové kamery do pc. Obraz je úplně v klidu, ale zatím se mi nepodařilo nahrát video i se zvukem. Do pc nahravám video přes TV kartu Leadtec Winfast Xp 2000. Mám propojenu právě tuto kartu přímo z kamerou, ale zvuk s mi z toho nikdy nepodaří nahrát, neměl bych zvuk zapojit kamsi jinam? Děkuji za pomoc.

Obrázek uživatele pall

chtelo by to upresnit pres co je spojeno?
s video nebo cinch nebo jinak?
mozna varianta je si zapujcit od nekoho digitalkameru a tu propojit s tvou a tu digi pres FireWire do complu.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Mám to zapojené přes cinch, v kameře mám dva sloty na audio a video a do pc zapojuji všechny tři audio dvakrát a video.

Obrázek uživatele pall

propojeni TV karty kablikem zvuk se zvukovkou mas?(je li integrovana zvukovkatak spoj s pinama na zakladovce pro zvuk?)prekontroluj posuvniky ovladani zvuku ,jsoli na max a nenili mute.Nekdy se stava ze pri startu zachitavaciho soft. se automaticky stahnou.Nejsi li si jist esli je TV karta spojena se zvukovkou ,tak zkus zvuk hodit na jack vstup zvukovky.Jestli ani toto nepomuze pak jeste to propojeni videokamer.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Zřejmě to bude v tom propojení karty se zvukovkou, ale kam to mám v případě integrované karty na desce zapojit. Můžu buď do kondíků kde je F-AUDIO nebo do CD-IN. Když zapojím do F AUDIO tak se stále nic neděje a do CD-IN je to podle mě blbina tam se zapojuje cdromka ne?

Obrázek uživatele TheALuminium

Jestli máte Cinche z kamery, tedy dva kanály pro stereo, většinou to tak bývá (červený i bílý konektor). tak si stačí sehnat redukci na stereo jack 3,5 a pak to stačí dát do vstupu zvukové karty. Pak se akorát nastaví vstup Line-In v leadtek softwaru a jede to. Jinak se to dá také v počítači, propojit kablíkem TV karta a zvuková karta, ale ne každá to podporuje. F Audio jsem nikde neviděl a In Cd se používali na zvuk z CD mechaniky ještě před operačním systémem Windows XP. Mělo by tam být spíše něco jako AUX, pak by se zase nastavil vstup zvukového signálu na ten AUX v tom samém softwaru a mělo by to jít stejně.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Redukce pomohla děkuji mnohokrát.

Obrázek uživatele TheALuminium

Není za co :???:
LOCK