Nová tv k Pc

Zdravím hodlám kupovat novou tv a chci jí mít na pevno propojenou z pc.Jaká tv je pro to nejvhodnější?Plasma,Led, Led 3D,chtěl bych koupit nějakou z těchto.
Dík za názory případě rady ohledně značky.

http://plazmove-televize.heureka.cz/lg-50pa6500/specifikace/

http://3d-televize.heureka.cz/panasonic-tx-l47et5e/specifikace/

http://3d-televize.heureka.cz/sharp-lc-46le830/specifikace/

http://led-televize.heureka.cz/lg-47ls5600/specifikace/

Obrázek uživatele sasha.cz

Nejlepsi je skocit si do nejakeho Showroomu a osahat si to, ja osobne mam dobrou zkusenost se Samsungy. Sam mam Ledku a mam ji propojenou s PC a jsem spokojen. Co od toho ocekavas? Je to na hry? Na filmy? V jakem rozliseni?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Je to na filmy ,sem tam možná na hru ,abych to pořád nemusel pálit tak jsem si ze starších dílů sestavil ještě jedno pc,hodil jsem do něj GT 430 s HDMI.Samozřejmě že sledování tv v první řadě.
Samsung hodně lidí nedoporučuje kvůli mizernýmu servisu v ČR,nejvíc mě zatim padnul do oka ten Sharp že je to celý Japan ale za 20 na druhou stranu zase tato plasma je třeba levná a velká uhlopříčka,spotřeba je 130w ale současná tv co zatím mám má 115 což zas není o tolik víc.

http://plazmove-televize.heureka.cz/lg-50pa6500/specifikace/

Obrázek uživatele sasha.cz

Tak za tu cenu nevypada zle. Ono dneska doporucit konkretni model, kdyz kazdy den vylezou dalsi ctyri neni sranda :)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

No právě vyznat se v tom, ale zase říkám je tam rozdíl 6000 nějaký 3D nepotřebuju,otázka je jaká to bude kvalita obrazu za tu cenu,ale LG má že do druhýho dne samy opraví když se porouchá,jedíný - je ta vyšší spotřeba oproti LED a nevím ten obraz z pc co bude dělat přeci jenom to Led lcd je skoro to samý co pc monitor.Teď mám Philips 100 Hy crt a ten má taky podporovat pc ale když jsem to propojil s mojí GTX560 přes HDMI tak se na to nedá koukat a u kámoše po propojení s LCD tv to bylo jako velkej pc monitor se super obrazem.

Obrázek uživatele Michal Čížek

také bych čel spíš do samsunga, vycházejí lépe jak LG, jen jsem ještě nikde neviděl statistiku poruchovosti.

Obrázek uživatele sasha.cz

Tak nevim jestli koukas na filmy ve full hd, ja osobne si vzdy stahnu ( koupim :)) ) maximalne v hd, tam ten rozdil neni poznat. Ve hrach je to neco jineho, co rikaji odbornici, ze plazmy jsou lepsi na sportovni prenosy, ze mene duchari. Jak rikam, skoc si do nejakeho Electroworldu, co ti tam poradi. Vetsinou jsou tam proskoleni a meli by ti poradit. Pokud se tedy nepotrebujou zbavit skladovych zasob :) Ja mam ledku od Samsungu s 3D, myslis ze jsem to nekdy vyuzil? A internet tv a takovy kravoviny, to je opravdu k nicemu kdyz mas PC. Akorat cena naskakuje nahoru....

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

No koukám na filmy všeho druhu ,od Ful HD po nějaký avi a xvid.Dvd přehrávače jsou v tomto ohledu nanic a už mě pije krev když tam namrskam 5 filmů a z toho to 3 nepřehraje.
Obchodům v tomto ohledu nevěřím a přesvěčil jsem se že oprávněně u monitoru k PC.Projel jsem i různá fora,ale na jednom LG,Samsung super a třeba Philips šunt a na druhým zase obráceně,jediný podle čeho se dá jakž takž řídit jsou poznatky majitelů na Heuréce.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.