HDD na TV a zároveň PC

Ahoj, mám nový externí HDD ADATA CH11 s kapacitou 1TB. Po připojení k televizi jsem ho musel naformátovat, aby se dal na ní používat, ale teď mi nejde na notebooku. Zjistí to že je připojený, ale nejde to otevřít. A formátovat na notebooku taky nevím jak. Chtěl bych, aby se dali přehrát filmy, které na disk vložím přes notebook, na televizi.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Co je to za televizi? Jaký podporuje typ souborů? Měla by umět Fat32 (max 4GB soubory), takže koukni pravým na Počítač (tento počítač) -> Spravovat -> Správa disků ->je tam disk vidět? Pokud ano, pravým na něj -> Formátovat -> okno už tě dovede, zvol fat32..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Televizi mám Panasonic TX-L42D25E. Formát USB Flash paměti: FAT16, FAT32 nebo exFAT a pod tím je napsáno, že přehrávač medií nepodporuje pevné disky USB naformátované pomocí počítače. Myslíte, že v tom je ten problém? V tento počítači disk vidět není, je vidět jenom v ovládacích panelech (zobrazení zařízení).

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Pokud tam v počítači nahodíš Fat32, tak by ho televize vidět, měla, pokud nevidí, je to kráva, a ty budeš moct disk používat buď v televizi, nebo na počítači, ale očividně né na obou místech.. Zkus tam hodit ten FaT32..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.