Návrat ze 75Hz k 60Hz

Zdravím,

nejsem znalec, tak omluvte můj laický popis toho, s čím se na vás obracím o pomoc. Jde o výměnu monitoru, tj. odebral jsem starý, který jel na 60Hz a chtěl dát nový, který v nastavení nabízel 75Hz (teď vím, že jsem nic měnit neměl) a změnil to na tu hodnotu 75. Nastalo zmražení všeho na ploše, čekal jsem, nic, tak restart. Po restartu mrtvo - jak nový, tak starý monitor - "no video signal". Kabeláž je v pořádku, ozkoušel jsem oba monitory přes VGA výstup na DVD přehrávači Manta. Starý jel bez problémů, nový psal cosi o rozlišení a že se musím vrátit, teda nastavit zpět 60Hz. Ale jak, když po připojení k PC jsou oba monitory mrtvé. Asi jsem něco domrvil s tím nastavováním. A bohužel LCD TV nějakou vysokoherzovou nemám. Lze se nějak jinak vrátit k těm původním 60Hz? Nebo musím k někomu s lepší televizí, abych viděl pohyb myši na monitoru a nastavil to zpátky? Díky moc.

Obrázek uživatele tatik

Zkuste nouzový režim, funguje v něm monitor?

Obrázek uživatele Nosyrev

Bohužel nevím, jak nahodit nouzový režim. Nemůžu vůbec použít monitor, počítač naskočí, přede jako vždy, ale do monitoru nejde signál.

Obrázek uživatele MirekPluskal
[37449] Nouzový...

Nouzový režim-mačkat před naběhnutím OS-klávesu F8.Dále zkontrolovat zapojení základní desky+grafické karty.To zatím pro začátek :???:

Obrázek uživatele Nosyrev

Děkuju, zkusím to večer po práci, dám vědět. Kéž by to bylo ono. Díky moc.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.