Mad catz RAT 5 nechtěný posun při kliknutí

Zdar, mám novou myš a občas když kliknu tak to neklikne ale chová se to jako kdybych to myší chytil a chtěl přemístit i když jenom o kousek. Prostě jako kdybych držel myšítko a s myší trošku hejbal i když nehejbu.
Přemejším jestli je to vada myši nebo jde jenom o nějakou blbost, kterou bude snadné vyřešit.
Díky za radu.

Obrázek uživatele Michal Čížek

v nastavení mouse by mělo být na výběr, jak se to po kliknutí má chovat, dá se to změnit

Obrázek uživatele Baal

Ono jde o to, že čím více zvednu DPI, tak je to horší, pod myší používám klasickou gelovou podložku a přijde mi to, že tím, že je ta podložka měkká tak se to při kliknutí malinko péruje a myš pak reaguje i když to nechci, ale nemám páru jak tomu předejít.

Obrázek uživatele Michal Čížek

když dáš podložku pryč, problém zmizí?

Obrázek uživatele Baal

Jo když tím šmrdlám jenom po stole tak je to v pohodě, ale jde o to, že tu gelovku potřebuju, ptotože pak mám otlačeniny na ruce a to není příjemnej pocit, zkoušel jsem i jinou gelovku, ale problém tam je stejně.

Obrázek uživatele Michal Čížek

no nevím jestli tím něčeho dosáhneš, ale v ovl. panelech - MYŠ hledej CLICK LOCK tam to bud vypneš, nebo nastavíš jak dlouho musí být tlačítko stisknuté, aby jsi přesouval, nebo označoval bez držení tlačítka

Obrázek uživatele Baal

Tak jsem to vyřešil výměnou myši, teďka mám logitech MX revolution, ale často se mi stává, že se myš jakoby zasekává a pohyb kurzoru je takový trhaný, hlavně když s tím chvíli nic nedělám tak tomu trvá než to zareaguje.
Nevím, jestli by pomohlo dát ten bezdrátovej adaptér na USB prodlužku a províst na stůl aby nebyl pod stolem a signál tak nemusel rprocházet stolem.

Obrázek uživatele Michal Čížek

zkus dát myšku pod stůl, jestli to bude taky trhat, pokud ne, dej tam prodlužku a nastůl

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Co takhle z té gelovky ustřihnout tu bouli jenom? Myši bude vyhovovat stůl... Případně v software myši I ve Windows samotném lze troche prodloužit dobu "stisku" tlačítka která je ještě považována za "klik", to by pomohlo problem zmítnit.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.