Flash disk JOGR

Dobry den mam uz par let flash disk JOGR 2GB od ADATA a nak sem ho ted delsi dobu nevyuzival mel sem drive LINUX a flash disk sem musel pri kazdem pripojeni do PC formatovat nak nefungoval nevim cim to bylo a ted kdyz sem presel zpet na XP tak kdyz pripojim flashe do PC nerozsviti se mi na nem ani diodka system pise jedno ze zarizeni USB pripojenych k tomuto pocitaci nepracuje spravene a system Windows jej nerozpotnal .... ani v tento pocitac se mi nezobrazi ikonka abych ho mohl treba zformatovat :( z toho gumovyho obalu sem ho vyndal a prelamane kontakty nebo jine poskozeni nema . Predem diky za odpovedi

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

pokud jsi ho neustále formátoval, tak jsi nejspíš vyčerpal jeho životnost.. flešku fakt nemůžeš furt formátovat, nebo ji uplně zničíš.. zkus ji ještě v jiném kompu, ale řekl bych, že je kaputt..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

neustale ne tak max 5X vic sem ji nevyuzil ale je divny ze nesviti ani diodka :( a jen tak pro zajimavost kolikrat se muze formatovat ?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

jiší se to kus od kusu, ale 50x už je dost na něj.. kor pokur provádíš pomalý formát a ne rychlý formát.. ten rychlý mu tolik nevadí, ale já si fakt neodvážím tipovat čísla.. věř mi ale, že málo.. celkově i množství čtení a zípisů u flashdisků se rovná tak 1000.. tedy pro permanentní čtení, jako je spouštění OS nebo koukání na film je to vážně zlá volba..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

OK diks


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.