Externí HDD se mi nezobrazuje v PC

Dobrý den, prosím o radu. Koupila jsem si adaptér, redukci k zapojení mého disku(WD120GB) přes usb. Vše je zapojené, ale disk vidím jen ve správci a v liště dole, ale jako další disk v total commander nebo win ho nevidím. Když připojím jiný disk s menší kapacitou tak se normálně zobrazí. Je tedy problém s diskem?Mám WIN XP+SP2
Děkuji za radu.sisi

Obrázek uživatele Honza

Dobrý den,
problém s diskem pravděpodobně nebude, spíš to bude chtít ovladače na disk pro usb, taky sem je na pc musel dávat.... Jaký je přesný typ wd..?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

WD 1200 -00GVAO, drive parameters: LBA 234441648 bude to stačit? :shock: nevím přesnšě co mám opsat...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Ještě teda chci dopsat, jako hlavní HDD mám taky WD ale 320GB, potom externí WD My book, který jede taky přes USB a v pohodě(teda teď se mi sám odpojuje, ale běžel 2roky normálně). Ten co chci zapojit je WD Caviar 1200JB

Obrázek uživatele psychocowboy

jak to mas nastavene s pridelovanim pismen jednotkam?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

A: disketa, C: hlavní HDD, D: dvd, e: my book, F: flash disk...momentálně mám my book odpojené a snažím se tam narvat HDD přes tu redukci.

Obrázek uživatele psychocowboy

mas moznost zkusit tu redukci i s tim diskem na jinem pc?

(500. :P)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Ano mám a taky se mi nezobrazuje, ale když zapojím přes tu redukci jiný disk, menší stejné značky jede vše bez problému. Mám win sp+SP2 takže jsem předpokládala, že nepotřebuju ovladače, to je napsané i v návodu té redukce. Snažím se ovladače najít na stránkách WD a copak se v tom má někdko vyznat... 8-)

Obrázek uživatele psychocowboy

spis bych resil ovladace k te redukci :) muzu vedet co to je za redukci? znacku, typ, atd..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

redukce tato:http://www.aukro.cz/item706722035_adapter_redukce_usb_to_ide_2_5_3_5_hdd_cd_65.html instalační disk tam mám, ale moc se v tom nevyznám a většinou tam vidím soubory pro win98. Nechápu ale, že redukce funguje, když tam dám HDD jiný. :cool:


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.