6. klávesa

Zdravim, potřeboval bych, aby klávesnice přestala pípat, když stisku 6. klávesu v případě, že dalších pět držím resp. nejen, aby přestala pípat, ale aby fungovala, dokázal byste mi s tím někdo pomoci? V případě, že to nepůjde mám v plánu pořídit si novou klávesnici, jak mám zjistit okruh správných klávesnic?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[49664] 6. klávesa

jedná se nejspíš o klávesnici s PS2 konektorem, která prostě neumí dostatek kláves zakódovat a poslat.. ale nenpípá klávesnice ale tuším spíš buzzer v počítači, když tam je..
upřímně neznám jedinou PS2 klávesnici, která by to nedělala..

Obrázek uživatele faktor
[49665] 6. klávesa

je to set klávesnice + myš a zapojení do usb

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[49666] 6. klávesa

tak to USB taky nemá neomezenou propustnost.. po pravdě teď nemám jak ozkoušet, jestli mi klávesnice reaguje při 4 a více stistklých klávesách, ale buzzer v kompu nemám, aby mě vyřval.. ale já mám samostatnou USB klávesnici..

po pravdě ale fakt nevím, že by klávesnice počítali se stisknutím tolika kláves najednou.. co proboha mačkáš? co hraješ? :))

Obrázek uživatele faktor
[49667] 6. klávesa

Fifu.. hraju to trochu jinak.. :) s předchozími klávesnicemi žádnej problem nebyl, ale co mi bratr poslední rozbil a dal mi svoji tak už nemůžu hrát :(

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[49668] 6. klávesa

mohl bys mi přesněji přiblížit, co byla zač ta předtím a co je tahle? nějaký odkaz z eshopu (czc.cz)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[49670] 6. klávesa

bohužel, poslal jsi jednak špatný odkaz (nejprv rozklikni klávesnici a pak se ti zobrazí prt artno=******) a jednak jen jeden.. potřebuju znát obě klávesnice - novou i starou..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.