2 bezdrátové klávesnice

Zdravím, dřív sem měl tuto klávesnici CHICONY WUR-0108 black/grey wireless RF MM USB CZ, než odešla, teď sem si pořídil Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800, CZ, u obou je multimediální funkce dát PC do režimu spánku, jen u CHICONY, po té co sem zmáčkl ono tlačítko, tak PC šlo do hybernace, veškerý HW se vypnul a bylo ticho, kdežto u Logitech zůstane puštěný větrák v tichých otáčkách, zajímalo by mě proč u první klávesnice to bylo tak a u téhle onak, chtěl bych aby i tato klávesnice udělala to samé co první. Neví někdo co s tím ?
Budu rád za každou radu a pomoc

Obrázek uživatele Peca

Který větrák zůstane roztočený?
Zkoušel jsi přeinstalovat setpoint (software od Logitechu)?
V pondělí mi přijde taky K800 tak na to mrknu, ale u MX5500 též od Logitechu běhá vše bez problému.

Obrázek uživatele vtmafian

No problém je, že nevím který větrák běhá, co se týče přeinstalování setpointu, tak to sem nezkoušel, ale zatím počkám až ti přijde taky K800 a pak se uvidí :) Dej vědět jak to dopadlo u tebe.
Dneska sem zaregistroval ještě jednu věc okolo toho, když sem dal PC do hybernace přes tu klávesnici chicony, vše teda utichlo, ale blikalo mi světýlko u PC, no taková kontrolka, když dám PC do režimu spánku normálním způsobem přes start - vypnout - shift + režim spánku, opět vše utichne, ale kontrolka nebliká, navíc se do onoho režimu spouští jiným způsobem a opět z něj probouzí. Tak si říkám že chicony měla funkci dát PC do hybernace, bylo rychlejší jak probuzení tak i opak, K800 do úsporného režimu a normálním způsobem režim spánku, 3 rozdílné věci.
Přeci jen je pohodlnější dát PC do hybernace přes klávesnic.i

Obrázek uživatele Peca

U mě je vše bez problému, zkus zjistit co se zůstane točit. Otevři bednu a omrkni to.

Obrázek uživatele vtmafian

Uběhla dlouhá doba co sem to tu psal, teď už mám win 7, tedy je už možné nastavit pro klávesu "power" funkci hybernace, ale to se už musí nastavit přímo ve win. Co sem psal ohledně zasekávání podsvícení a nezhasne, tak to sem byl na omylu, ona zhasne, ale po delší době.

Teď k věci co mě trápí, u XP ten problém nebyl, nebo nevím čím to teď je, jedná se o myš logitech M705, kolečkem je možné pohybovat i do prava a do leva, když sem měl XP tak v setpoint settings šlo nastavit na tyto dva pohybu funkci aby zobrazovala v internetovém prohlížeči následující a zpětný obrázek/fotku, ale tady ve win 7 sem si s tím hrál asi hodinu a vůbec to v setpointu nešlo nastavit, nemá někdo zkušenosti jak to udělat, jestli je to skutečně OS nebo sou různé verze SW setpoint settings a každý má odlišnější možnosti ?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.