Vybavení k základní desce Gigabyte MA78GM-s2h

Ahoj,
stále mě nepustla myšlenka sestavit si desktop, proto bych se rád s Vámi poradil...
Chci si koupit tuhle Základní desku

http://www.alza.cz/gigabyte-ma78gm-s2h-d87073.htm

tu bych rád nacpal do desktopu společně s kvalitním a prověřeným TV Tunerem pro příjem analogu, digitálu i rádia. Grafika by mohla být na dnešní hry typu Crysis atd....kvalitní zvukovka a AMD procesor.
Potom by tam měla být mechanika na diskety 3.5", vypalovačka(černá),dobrý tichý chlazení, pevnej disk 320GB a dostačující zdroj.

Desktop
http://www.itage.cz/p32479-zignum-desktop-sphere-black-250w-tfx-psu/

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

a co tě vedlo zrovna k této desce??
desktopem myslíš co? takový ten ležadý PC do obýváku = HTPC, nebo normální věžový počítač = PC?
jdeš na to zajímavým způsobem..
spíš udej cenu a využití + nadstandardní požadavky a my ti pomužeme něco složit.. každopídně počítej, že pr csysis budeš potřebovat výkonnější stroj..

Obrázek uživatele Karel252

Přečetl jsem si příspěvek na týhle poradně jakej je rozdíl mezi dvěmi zákl.deskami...tak mě napadlo, že by mohla tahle stačit(microATX)...asi to znáte- koukání na filmy, hraní dnešních her atd...chci do toho max.nacpat 15 000,-

Sorry, myslím ležatej desktop(mám pro ně slabost):

http://www.nejlevnejsipocitace.cz/shop/zignum-desktop-sphere-black-250w-...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

no, hochu, tak to nevím.. desktop, pokud nevybereš ten ošklivý vysoký case, tak má problém s místem, je nízký, tkaže se to řeší přes speciální redukce, který ale pasují jen na předem daný desky, tkerý žádnýmu henrímu potenciálu neodpovídají.. HTPC je počítač do obýváku..
každopádně za 15 000 toho fakt moc nebdue, nepočítej s Crysis na max detajly!
já se stavbou HTPC nemám zkušensoti, musel byjsi pohledat a pokud by jsi chtěl použít sloty dandesce, a jakože bys musel kvuli grafice minimálně, tak bys msuel mít "obyčejnější" desku do tohoto počítače, aby na ní sedla redukce, nebo jinak by si musel grafiku lehce "zastřihnout" :D:D
každopádně vzal jsi si úkol nelehký..
já bych to ostavil na dvoujádrovym Athlonu X2, 2x2 GB, HD 3850, 450W+ zdroj Fortron, ale s deskou, pokud trváš na HTPC (=desktop) tak bdueš muset vybrat přesně tu danou určenou výrobcem skříně, (aby měla stejně rozločené sloty, pokud vubec skříň obsahuje ten redukční "rack") a to opravdu nevím, tkerá by to byla..

Obrázek uživatele TheALuminium

Nečetl jsem Tobiasovi poznámky, ale z toho co jsem přečetl chcete PC s desktopovým casem a do 15 000 ,- ? Kč .... už samotný desktop case bude stát hodně http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.jsp?bpath=Sk%C5%99%C3%ADn%C4%9B\ATX\Desktop aby se tam vše vešlo ...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.