Koupě sluchátek k pc

Dobrý den ve spolek !
Mám na Vás takovou prosbu. Chtěl bych si pořídit sluchátka k pc, aby si kamarádi nestěžovali na ozvěnu, kterou jim způsobuji :)) Nevím na co se zaměřit, abych vybral správně. Chtěl bych levné, ale taky dobé. Takže dobrý poměr ceny/výkon :-) No a měly by být bez mikrofonu, ten už mám a myslím, že je to zbytečné.

Děkuji za nápady a návrhy. P.S. Takové zhruba, pěkně aby mi zakryly uši a nic jiného bych neslyšel :)) http://eshop.inpraise.cz/?Mode=Sti&StiId=40417

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

no, neví, chlapcu, za 150kč to nečekej extra poslech, spíš takový "prdítka" a "bzučítka"
problém sluchátek oproti reproduktorům je, že jeden reproduktor umí hrát jen určitý rozsah, takže repra jsou většinou 3-pásmový - basák, střed, výšky, ale sluchátka mají jen 1..
obchod, který jsi vybral, zdá se mi pochybný:D
moje repra za 3000kč hrají 40 ~ 20 000 HZ, ale tyto sluchátka za pár šupů prý dle specifikace hrají 100 ~ 18 000 000 HZ :D myslím, že to mluví za vše..
pokud hrají 100 ~ 5 000 HZ, je to hodně :D takže tomu opravdu nevěřím..
zálží, jak kvalitní zvuk si představuješ.. určitě máte ve škole u kompa headset za 200kč, a určitě jsi tam někdy stahoval MP3ku a víš, jakej z toho leze pazvuk:D počítej s tim, že z tohodle poleze stejnej zvuk:D:D
spolužák má sluchátka za 4 900 a já bych je za svoje repra nevyměnil!
pokud budeš hledat v této cenové relaci, tak je prakticky jedno, které si koupíš :D

Obrázek uživatele Jiří Moos

No je to hodně málo tedy, ale koukni na Czechcomputer - tam mají pěkná sluchátka a za vcelku rozumnou cenu, nemusíš mít nějaká za 3000, já mám teda taky asi za 5000, ale používá je celá rodina k bezvadnému poslechu hudby, doporučuji když už kupovat suchátka, tak za víc jak 1000 KČ - pokud k tomu chceš mikrofón - pro multiplayerové hry, tak samozřejmě o trochu víc, nemusí to tedy stát 2000, ale pod 700 bych u nových sluchátek nešel - nevyplatí se to.

Obrázek uživatele petapl

ja osobně doporučuju tyhle ma je kamos a sou dobry http://www.gramec.cz/gramec/s65/Katalog/zvukova-technika/sluchatka/c312-...

Obrázek uživatele TheALuminium

S mikrofónem bych doporučil tyto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42762 ale ty neznám.

Obrázek uživatele Krejzyna

Taky dobrý jsou Speed Link Medusa. Stojí tušim něco okolo 800-900 Kc a jsou i s micr. A výsledný zvuk bych řekl není zas tak špatný, samozřejmě není to žádná extra třída... :-)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.