Starší komponenty v obchodech, důvěra

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli mám věřit těmto, níže uvedeným prodejnám, kde nabízejí starší komponenty, které se již normálně většinou neprodávají, ale stále na ně někde sem tam narazím.
Např. tato základní deska, výborná avšak za velmi nízkou cenu, ale v plné záruce
http://www.nakupni-dum-praha.cz/katalog/produkt/mb-asus-m4a785td-v-evo-7...
Anebo ten czech-kunor- http://www.czech-kunor.cz/OEM/vgat5455-sapphire-radeon-hd-48701gbddr5pci... , kde nabízejí HD 4870 za nějakých 3900kč a najednou http://www.czech-kunor.cz/ATI-PCI-E/vgat5450-sapphire-radeon-hd-48701gbd... za 7200 kč, nevím jaký je v nich rozdíl, ale zdá se mi to nějak nevěrohodné něco tam nakupovat. Takovýchhle obchodů(e-shopů) je ale hned několik, proto bych se rád zeptal, jestli se jiím dá věřit,(pokud máte nějaké zkušenosti) anebo dát na jistotu (czechcomputer a podobné). Díky

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

má pár špatných no-name zkušeností a proto nakupuji už jedině na CZC.cz... a taky už tam nejsem jen "Bohuněk, Písek 39701" :)) vím proč tam nakupuju a klidně ti to povím..

cena za tu desku je ale naprosto vpořádku, podobná je i na CZC.. ta první grafika ještě taky odpovídá, ale ta druhá? buď se někdo sekl v cenovce, nebo je to záměrné oklamávání uživatelů, což je právě velmi častá praktika...

já rozhodně nevěřím nejlevnějším shopům a když už bych někde nakupoval jinde, vždycky bych si vybral obchod jednak s trochu vyšší než nejnižší cenou a jednak s nějakým známým názvem a referencemi kupujících... heureka atd jsou naprosto zbytečné balasty, jen pro ty "hlupky", kteří kupují nejlenvnější, a když se to pos**e, tak jim to nikdo nevyreklamuje :)) navíc tyhle shopy prodávaj často hlavně kšunty a všude u nich je psáno *TOP* :)) ale ta deska je velmi dobrá :)) u grafik ybchs e ale držel nových kousků.. třeba HD5770 Vapor-X je poměrně výkonnější, enž ta co jsi našel a přesto levnější :)) jinak ještě mezi nimi, ta dražší je ještě horší, než ta levnější :)) proč, to nevím, podvody? :))

Obrázek uživatele fanATIk

Aha, tak děkuju. Jinak já to uváděl spíš jen jako příklad, ale je pravda, že tu kartu bych nějakou takovou bral. Já totiž už doma mám už jednu Sapphire HD 4870 a hodila by se k tomu ještě nějaká do Crossfire. Ale asi nikde ji už neseženu(mimo těchto pochybných) a hlavně za ty peníze ten výkon navíc asi nestojí.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

v bazaru třeba.. docela zalevno :)) jinak pravda, CF na těhle kartách už nemá smysl..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.