Sluchátka

Poprosil bych o nějaký typ na sluchátka k notebooku co dobře hrají a něco vydrží :-) Na filmy, hry, hudbu.. Můžou být s mikrofonem. Cena nejlépe okolo 1 500. Přílíš se v tom nevyznám.

Děkuji :)

Obrázek uživatele Jiří Molnár
[79996] Sluchátka

Za sebe doporučuji tento headset: http://www.pcporadenstvi.cz/stylova-asus-sluchatka-hs-w1-s-vyklapecim-mi...

Pokud jen sluchátka a drátová, tak bych asi neváhal také doporučit tyto: http://sluchatka.heureka.cz/sennheiser-px-200-ii/

A pokud spíše sluchátka in-ear a taktéž drátová, tak určitě tyto (zrovna si kupuji): http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=Klipsch+Image+S4

Obrázek uživatele Vojta_
[79997] Sluchátka

Děkuji. Jde mi o klasické sluchátka, ne in ear. Ty sluchátka asus vypadají super ale nevím proč ale ten bezdrátový přenos na mě působí trochu nedůvěryhodně :) A taky se mí víc zamlouvá, když sluchátka "obklopí" uši :)) a trochu odhluční okolí, že je slyšet víceméně jen zvuk ze sluchátek.

Obrázek uživatele Shinji-kun
[79998] Sluchátka

vela ludi si pochvaluje http://www.czc.cz/creative-fatal1ty-gaming-headset/46564/produkt za svoju cenu hraju perfektne a maju dokonca odnimatelny mikrofon,takze ked by si si ich zobral len na cestu do skoly, tak vyzeraju ako obycajny headset.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[79999] Sluchátka

Koupil jsem je bratrovi a musím říct, že mě celkem překvapily. Dost je na nich slyšitelný i rozdíl mezi obyčejnou integrovanou zvukovkou a kvalitní Creative X-Fi, hrají opravdu dobře na svou cenovku.. Ovšem jsou to sluchátka spíš hráčská s "dětským" designem, ty ASUS jsou o trochu jiném stylu. Neslyšel jsem je, ale troufnu si tvrdit, že tak dobře znít nebudou.

Obrázek uživatele Vojta_
[80000] Sluchátka

A co takovéhle?

http://www.czc.cz/asus-orion/120500/produkt?q-category-id=fhe8c83krcgk6b...

Jak moc záleží na zvukovce?

Cena mi přijde hodně vysoká na sluchátka.. respektive nikdy jsem si za takovou cenu sluchátka nekoupil, protože mi to přišlo zbytečné. Jde mi o to aby se to vyplatilo a byl tam znát zvukový rozdíl od sluchátek za 400.

Obrázek uživatele Shinji-kun
[80001] Sluchátka

ten mikrofon je podmienka? lebo ak nie tak http://www.czc.cz/sennheiser-hd-205_2/34211/produkt su spickove na pocuvanie hudby a hranie hier...
a na zvukovej karte zavisi hodne :) kvalita signalu z externej zvukovej karty a z tej co je integrovana na doske je obrovsky

Obrázek uživatele Vojta_
[80002] Sluchátka

No mikrofon neni podmínka :) ale když bude tak se určitě využije.. zkrátka jde mi o to aby co nejlíp hráli, něco vydrželi a pokud možno aby měli velké náušníky :)

Takže se vyplatí koupit ještě externí zvukovku?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[80003] Sluchátka

Takhle... Creative dělá do zvuku trochu dýl, jak ASUS. A Senhheiser patří ke světové špičce... Ale cena odráží kvalitu... Pokud pořádné Senny, tak HD219. Ty ale nemají mikrofon. Rozhodně pokud ho hodláš používat na hraní online (CS atd), určitě si sluchátka bez něj nekupuj, to je samozřejmě blbost. Ty Creativy výše zmíněné jsou fakt dobré na hudbu i hraní, ale nejsou zrovna vhodné na lan party nebo do hlučných míst - celkem málo tlumí okolní hluk, zato jsou ale příjemná, i když ty látkové náušníky celkem lapou prach...

Obrázek uživatele Vojta_
[80004] Sluchátka

Ok, tak když bez mikrofonu tak tyhle

http://www.czc.cz/sennheiser-hd-219/110111/produkt

a když s mikrofonem tak s těmhla nic nezkazim ne? :)

http://www.czc.cz/creative-tactic3d-sigma/85219/produkt?q-c-0-price=r300...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[80005] Sluchátka

Tak se omlouvám, byly to 215 http://www.czc.cz/sennheiser-hd-215_2/30918/produkt ne 219.. Ty hrají fakt slušně a uši se do nich vejdou, maj ovšem "neskladnej" kabel jako mívaly telefony takovej ten natahovací, plus má velkej 6mm konektor (maj aj redukci, ale to se člověk bojí, že to ulomí) - jsou to typicky pořádný sluchátka k HiFi věži..
Takticy jsou nové a vypadají slušně a klidně bych jim věřil, ty výše zmíněné Fatal1ty ovšem máme doma, mám je aspoň ozkoušené. To odpojování mikrofonu je chytré a debilní zároveň (nebude to mít asi velkou životnost), jinak jsou velmi dobré..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.