nová grafická karta

čavec kamarádovi odešla grafika v PC tak potřebujem poradit jakou tam dát novou púvodní byla GeForce 8500GT 256 Mb a desku tam má Asus M2N. za cenu kolem 2 000kč, mě se líbila docela tahle

http://www.bscom.cz/graficka-karta-asus-gt640-2gd3_d217389/

není to přehnaný nebo co vy na to???

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Asi bych nedával novou kartu - ta deska to nemusí zbaštit. Ale kdyby mu nevadilo něco z bazaru, taková HD4850 Radeon je slušná karta, pokud má v kompu lepší zdroj.. Jinak by asi stálo za zvážení něco jako HD6670, nebo ta, jak jsi ukázal ty, ale ta je nic moc a tahle řada mívá na starých deskách problémy s kompatibilitou, stejně jako HD7000. Ale můžeš zkusit, kdyžtak ve 14denní lhůtě vrátíš.
Např http://www.alza.cz/asus-eah6670-dis-1gd5-d235199.htm#popis

Obrázek uživatele Gregys

aha takže nový karty by mohly mít problémy s touhle deskou jestli to správně chápu??prostě potřebujem něco co by chodilo se slušným výkonem. múžeš něco doporučit??

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Jistota jsou jen staré grafiky, všecko ostatní - karty z posledních dvou let - je risk, nemusí fungovat, může jak která. Obvykle je to tak 1%, ale i tak tě samozřejmě musím informovat a varovat. Jak říkám, kdyžtak kartu vrátíš a čapneš jinou. Tahle je celkem slušná, pokud bude fungovat správně..

Obrázek uživatele Gregys

Jasně chápu shodou okolností sem předtím koukal i na tuhle a sou na ní i dobrý recenze tak jí asi zkusíme každopádně díky moc za rady!!


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.