Sluchátka

Ahoj , potřebuji pomoci s vývěrem sluchátek . Ty sluchátka se jak budou připojovat k hifině , tak se budou přenášet. Poslouchám hudbu typu metal , hard rock atd. Nejsem žádnej audiofil , ale chci maximum za danou částku. Cena by se měla pohybovat kolem tisícovky. Mám zatím jednoho kandidáta a to KOSS PORTA PRO . Díky za odpověď

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[64322] Sluchátka

Přenášet znamená z místa na místo a tam připojovat, nebo i jako přenosná k mobilu, iPodu atd? Je potřeba, aby nebyly moc náročné, aby je dané zařízení uhandloval, ale od takových zase nejde očekávat nějaké extra podání zvuku, o kterém by audiofil řekl, že mu netrhá uši.. Já osobně mám AKG K518DJ a jsou fakt dobré, dobře tlumí okolní hluk, dobře bassují, ale cenou jsou trochu nad..
Pokud chceš sluchátka "na ven", tak bych ti doporučil spíš malé špunty (Creative EP-630), které skvěle tlumí okolí, domu pak něco náročnějšího..
Nic proti Kossu, ale Porty se mi nikdy moc nelíbily, přijdou mi příšerně tuctové a na mých uších mi prostě "unikají" bassy, potřebuju sluchátka co "tlačí".. Pokud si je ale přitlačím, bassují opravdu hodně, až moc, ale věrohodnost podání středů je docela dost špatná.. U hudby typu metal tě to asi ale nebude příliš trápit, takže pokud ti nevadí, že je má každý druhý, klidně si je kup..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.