Prodej Starých Počítačů

Dobrý den,
prosím vás, doma máme dva počítače: 1. od roku 2005 s touto konfigurací () a 350 W zdrojem, uložených v této case (http://www.codegenworld.com/showDetails.asp?max_id_search=11&min_id_sear...). Ještě dodám, že větráček na grafické kartě je od nějaké doby nefunkční (prasknutý, asi teplem, takže čip má už jen pasivní chlazení v podobě kovové konstrukce nefungujícího větráčku).
2. od roku 2007, který obsahuje tyto komponenty: , v kterém je také 350W zdroj (http://ssmkz.ovh.org/allegro/komp/zas350a.jpg), dále na grafické kartě je vyměněno původní pasivní chlazení za pasivní+aktivní. Tato sestava je uložena v tomto case: http://www.codegenworld.com/showDetails.asp?max_id_search=11&min_id_sear....
Chtěl jsem se Vás zeptat, zda-li jsou tyto počítače v dnešní době ještě podle vás prodejné, popřípadě jakou asi hodnotu (v Kč) výše popsané počítače mají?
Předem mockrát děkuji za jakékoli vaše odborné názory...[/url]

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[79165] Doplnění

Jen dodám, že typ zdroje u novějšího PC nese označení ATX ABC Data 300X 350W

Obrázek uživatele petapl

jak tak přemýšlím v bazaru to v ÚL máme kolem 3500 - 5000

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Máte teď na mysli za oba dohromady, nebo za každý zvlášť?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Za první bych ti dal možná do tisíce, pokud bych hodně nutně potřeboval "aspoň něco", za tu druhou by se už dalo bavit i o té dvojce, trojce nanejvýš.. Jsou to oba staré stroje, s mizernými zdroji, první s vadným chlazením a skutečně bez záruky... Cenu můžeš v řádu stovek navýšit, pokud doložíš fotky vnitřku a screeny z hdtune-health všech disků - aby bylo vidět zda (že) jsou v dobrém stavu.