Pohodlná sluchátka

Zdravím potřeboval bych poradit, s výběrem sluchátek. Dlouho jsem měl sluchátka co přikládám v příloze, ale už dosluhují a funguje jen jedno, druhé jak se mu chce. Mám sice rezervní, ale to jsou takový ty masivní co připomínají chrániče sluchu a z toho mě pak bolí hlava jak to tlačí na hlavu. Prostě bych chtěl zase něco podobného a pokud možno v rozumné cenové hladině.
Díky za rady

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Rozumnou cenovou hladinu budeš muset lépe definovat... Koss Porta mají podobnou stavbu. Velice příjemná jsou také Gigabyte Fly, a určiě mohu doporučit i sérii PX od Sennheiseru. Už jen záleží, zda chce ši kvalitní (věrný) zvuk, nebo jen zvuk, tedy ti stačí to co máš za 100 korun.

Obrázek uživatele kiko261

Ano tú cenu by bolo dobré určiť ale myslím si že tieto sluchatka sú taká zlatá stredná cesta:
http://sluchatka.heureka.cz/philips-shl3000/recenze/

Obrázek uživatele Apofis

Díky za odpovědi, ten philips určitě ne, to je moc masivní už. Totéž ten Sennheiseru PX, ten koss vypadá asi nejlépe, ale stačí mi něco do 200-300 a hlavně aby to nebylo přes hlavu, klasicky ale drželo to na uších a ten vršek byl jakoby za krkem. Vyloženě takovej ten lehkej sportovní typ.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Lehký sportovní typ jsou špunty do uší (které nepadají, a mají mimochodem i izolační vlstnosti) jako třeba Creative EP 630..

Obrázek uživatele Apofis

Špunty určitě ne, nesnáším gumu v uších, myslím vyloženě něco podobného jako mám.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Upřímně na sluchátka za dvě stovky nepotřebuješ doporučení, tady není ani co doporučit. Vem první, co uvidíš, že vypadá stejně, třeba od Geniusu..

Obrázek uživatele Apofis

Ono jde o to, že já to nemohu brát v krámu, protože tady ani žádnej takovej není. Budu to objednávat z netu, ale nemohu za boha nic podobného najít.

Obrázek uživatele Django

Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.