Pc sestava do kanceláře a na update a zálohu mobilů

Dobrý den,chtěl bych se poradit.Potřeboval bych počítač do kanceláře aby byl serverem pro účetní program a a aby používal programy na update a zálohu mobilů,přehrávání software.U starého počítače byl problém pokud jsem například updatoval firmware Iphonu s ostatními aplikacemi tak zamrzal.Jak se zálohují nové a nové mobily tak potom přibývá hodně nainstalovaných virtuálních com portů.Mám ale hodně starý počítač .Potřeboval bych Harddisk cca 1-1,5 terabyt,grafiku přesně nevím jestli bude stačit jen integrovaná co je v procesoru nebo bude nutná externí.Na pozadí běží hodně programů najednou.Itunes,Kies,antivir,počítač slouží také jako server pro účetní program,takže ram bych potřeboval 4 nebo 8GB?Výstup jestli se ještě dneska dělá na com port,ale není nutný,usb porrty aspoň 6

Obrázek uživatele mmfmoc

Myslím, že ten server pro účetní program by neměl být nijak náročný, nepočítám s desítkami klientů. Takže stačí průměrný office PC s integrovanou grafikou.
Vzhledem k tomu, že nejsúíše PC poběží téměř 24/7 (server) doporučuji zdroj s co nejvyšší účinností a disk pro nepřetržitý provoz. Zálohy účetnictví řešíte na externí HDD nebo byste projistotu chtěl zrcadlení?
http://www.czc.cz/ak7m6ijk1ai9a8n02onolhiah9/seznam


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.