JAK UPRAVIT SESTAVU?

zde je odkaz:

http://www.czc.cz/dhogn796v6jcjb0qlrh96383ad/seznam

Potřeboval bych ji upravit, zdroj už je neprodejný, tak aby cena bylo do 14 000 bez systemu windows- PC převážně na hry a grafiku(střih videa, úprava fotek,.....)

Obrázek uživatele sasha.cz

To mmfoc....hodně štěstí s deskou...tu bych nedal ani mámě na solitaire....stále to samé dokola. Přecpanej procák, a deska looooow end.....Ta AMD sestava vypadá mnohem lépe. Co máš proti zdroji? Black power 450 ka je naprosto ideální pro tuto sestavu. A disk jakbysmet.... já jsem pro...možná bych ještě přišetřil na HD 7870ku ;)

edit:koukal jsem, že už neprodávají ty blacky 450 ky... v tom případě bych vzal http://www.czc.cz/fortron-aurum-400w/87454/produkt

Obrázek uživatele mmfmoc

Přijde mi, že Tvůj příspěvek je jednoduše proti mému bez jakéhokoliv zamyšlení (viz. část o disku - za stejnou cenu 1 TB? Ne, raději si necháš 500GB, protože to co píšu já, je špatně...) Jinak uznávám, že deska se pod i5 moc nehodí, ale že bys to nedal ani mámě na solitaire je přehnané. Pro sestavy se slabším CPU je naprosto ideální a v daném cenovém segmentu nic lepšího není. Zdroj je otázka ceny a preferencí značky.

Obrázek uživatele patriks16

Kdo tomu tedy rozumí??

http://www.czc.cz/dhogn796v6jcjb0qlrh96383ad/seznam

Jaký zdroj tam dát místo toho neprodejného??

A co teda pevnej disk a case??
Vzít jinou case nebo nechat tuto??

Obrázek uživatele mmfmoc

Vidím, že AMD bys raději, tak tedy dobře :-)
Deska a CPU jsou v pořádku, v současnosti asi za tuto cenu lepší není.
Ale co bych vyměnil - vezmi raději 4GB ram modul, tím úšetříš cca tisícovku a za ní můžeš pořídit o třídu lepší grafiku. Ta ti ve hrách přinese nesrovnatelně vyšší nárůst výkonu než 8GB ram. Ostatně, až našetříš těch 700Kč, nic ti nebrání ten druhý modul dokoupit. Disk, jak už jsem psal, je za stejnou cenu (momentálně dokonce levnější) 1TB. Zdroj postačí 400W Seasonic, jak už jsem také psal. A skříň bych vyměnil za podobnou ze stejné třídy, ale s cablemanagementem.
Všechny úpravy jsem udělal zde
http://www.czc.cz/alaf3ba0kcgd3aq27djb8iclsc/seznam


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.