PC-herní (*VYŘEŠENO*)

Dobrý den, chtěl bych poprosit o pomoc při sestavení herního pc. Jediná podmíka by byla rozpočet 40 tisic korun a asi i zaklad postaveny na AMD :-) a včetně monitoru prosím.

Obrázek uživatele hanykrtek

To je celkem supr :-) Není ten HDD až skoro moc :)) Mě se celkem líbí tato skříň http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=63148 :-) A zapojím do desky 4 větráčky+ větráček na procesor a ňáký kontrolní panel nebo budu potřebovat ňáký redukční kabel?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

ne, do desky dáš CPU fan, 1x4pin a 2x 3pin, ale pokud budeš mít panel, můžeš jich připojit tolik, kolik ti panel (panely) dovolí..

skříňka je pěkná ale trochu dražší :) nevím jak nám sestava vychází cenově..

Obrázek uživatele hanykrtek

Monitor bych vzal asi jen ten 22" :-) S OS a i stou skříní to vychází lehce přez 40k :-) což je optimální :-) Ještě k tomu vyberu ňákou herní myšku a klávesnici a bude to OK :)) a nestačil by jen jeden HDD?
Co říkáš na toto?:http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=73472
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=59725
Mohl bys doporučit ještě ňáký sluchátka? :-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

myslím že ani s kláveskou ani myší chybu neuděláš, já mam na své "hraní" a práci MX518.. protestoval jsem že ji nevyužiju, ale teď bych bez ní nebyl.. dostal jsem ji od "velitelství" zdejšího fóra, než jsem se stal jeho součástí :))
a klávesku Genius Slimstar 220 a taky poho..

co se sluchátek týče, (obecně periferiim moc nehovim) tak kamarád má Sennheiser HD215.. jsou to parádní poslechová sluchátka se špičkovým zvukem.. avšak 5.1 nemají, jenže taková sluchátka by stála stejně jako grafika :)) sám mám Creative EP-630 a jsem spokojen.. ale to je prostě jen takový "mainstreamový poslech", ta tvý výbava tu moji poněkud převyšuje, ale když na to někdo má.. :)

ten monitor ve 22" se jmenuje VH226H

Obrázek uživatele hanykrtek

No na aktuálním pc sotva rozjedu Gothic 2 :)) Chtěl bych aby ta sestava byla trošku napřed což se si myslím že povedlo :-) Protože jak se znám tak na to zase dlouhou dobu nesáhnu :))

Obrázek uživatele plac

zrovna tuhle klávesnici jsem si objednal :D

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

zrovna v dnešní době se ale spíš vyplatí investovat méně do současnosti a za chvíli do nového, než myslet na budoucnost.. každopádně tahle sestava neurazí ani za 3 roky..

Obrázek uživatele hanykrtek

Já zatím děkuji za rady :-) Myslím. že se za chvíli zase ozvu :))

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

ozvi :???: