PC do 10000

Ahoj, chtěl bych poradit s nákupem PC do 10000 Kč. Mělo by to být převážně na internet, hudbu a filmy a občas taky na nějakou hru, samozřejmě ne nejnovější hry.
Je jedno, jestli mi poradíte už poskládané PC, nebo jen komponenty na poskládání.

Díky

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[46529] PC do 10000

a je to i s monitorem/periferiemi a operačním systémem? nejlevnější, co bych ti byl ochoten nabídnout je až sestava vypsaná zde: http://www.pcporadenstvi.cz/node/11718 dá se na tom dělat naprosto vše, pokud by jsi si chtěl zahrát i nové hry, stačí přidat grafiku za 1500-2500 korun..

bohužel 10000 to není, ale něco takového se ani nevyplatí, seženeš takové jen a pouze hotovky, ale jejich kvalita je tragická, jsou v tom jen sr**ky komponenty..

http://www.czechcomputer.cz/view_user_list.jsp - tohle mi pak vychází na 11500, když sundám periferie.. bez OS je obojí o 2600 levnější, tedy ta druhá sestava by to splňovala.. ale tohle už je taková krizovka, fakt to nejlevnější, co je stále ještě kvalitní.. poučil jsem se už mnohokrát, že se vyplatí připlatit za kvalitu, než koupit to nejlevnější, takže bych byl pro, kdybys popřemýšlel o příplatku na ten první zmíěný kousek..

Obrázek uživatele kopejda
[46530] PC do 10000

Promiň, že se vám do toho pletu, ale nejede mi ten odkaz na czc.cz jak si hodil... Tak jestli je chyba na mé straně np.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[46531] PC do 10000

ono, protože se musíš na czc zaregistrovat a přihlásit, aby jsi viděl uživatelské seznamy..

Obrázek uživatele CZELLO
[46532] PC do 10000

Pro upřesnění těch 10000 je cena bez monitoru. Windows by byly dobré, kdyby se do toho vešly, ale to docela pochybuju, takže asi bez Win.

Jinak ještě malý dotaz k těm komponentům co nabízíš - není 2 GB RAM trochu málo?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[46533] PC do 10000

zrovna ram je to, co se dá uplně nejsnadněji rozšířit, aniž by jsi musel něco vyhodit.. proto jsem investoval hlavně do komponent, které se nepřidávají, ale nahrazují.. grafiku taky přidáš, aniž by jsi cokoliv vyhodil...

a ne, není to málo, s hedním výkonem pro Crysis nepočítej při integrované grafice.. zatím.. je to taková domácí hodně multimediální a dobře založené sestava.. neboj, 2GB ti budou stačit i na většinu průměrné náročnějších her..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.