paměť RAM

Dobrý den, potřeboval bych rozšířit paměť RAM (kamarád mi doporučil 1GB) a potřeboval bych poradit nějaký typ, výrobce, atp.
Něco k mému počítači:
Compaq Evo D510 SFF
Pentium 4 CPU 2.40GHz
248 MB RAM.
Operační systém: Windows XP Professional

Moc se v těchto věcech nevyznám a prý není příliš velká kompatibilita mezi PC a různými typy a výrobci. Mohli byste mi prosím něco doporučit?

Moc děkuji
Aleš Říha

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[52718] paměť RAM

npodařilo se mi najít dostatečné inforamce, takže potřebuju vědět, jakou ramku tam máš teďka.. vyndej ji a opiš z ní frekvenci, napětí a latenci CL... případně to vyfoť, je na ní takový štítek.. nevim ale, co od toho očekáváš, tomuhle stroji to nijak zvlášť nepomůže.. rozhodně ne ve hrách..

Obrázek uživatele Říha Aleš
[52719] paměť RAM

Moc děkuji za snahu, o hry mi ani tak nejde, spíš o urychlení různých procesů. Jak říkám moc tomu nerozumím, ale kamarád (IT), mi říkal, že by to mělo celkově přispět ke zrychlení. V příloze připojuji fotku nálepky na stávající paměti.
Ještě jednou díky za ochotu
Aleš

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[52720] paměť RAM

koukal jsem na desku a lepší ani nepodporuje.. tak tuhle vyhoď a dej tam http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=56119

celou ji asi nevyužiješ, ale ta 512ka je znát.. takže k urychlení programů, spouštění atd určitě dojde a přestane to padat při více otevřených programech... nečekej ale zázraky..

Obrázek uživatele Říha Aleš
[52721] paměť RAM

Moc děkuji, zkusím to.
Aleš


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.