Nový Harddisk

Dobrý den , mám starej harddisk , který už tak dobře nepřenáší data , ale pro systém je stále dobrý tak bych se vás chtěl zeptat jestli tenhle co mám v plánu koupit sedne , chtěl bych ho využít na instalování hér , programů , přesouvání dat do externích disků a samozřejmě na hraní myslíte že je vhodný právě pro tyto činnosti ?

http://www.alza.cz/western-digital-caviar-green-2000gb-64mb-cache-d23476...

základovka : ASRock - N68C-S UCC

Procesor : AMD Athlon(tm) II x4 640

RAM : 3,50 GB

Zdroj : Forton Black 450W

Operační systém : Windows XP - Service pack 3 - 32 bit

děkuji za odpověd

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Tenhle je nejvhodnější jako velké datové úložiště, určené pro zaplnění filmy atd.... Jako dynamický disk je lepší WDC Blue, pokud jsem správně pochopil tvůj záměr..

Obrázek uživatele EURO15

myslíte WD Caviar Blue ?

Obrázek uživatele EURO15

co třeba tenhle ? http://www.alza.cz/western-digital-caviar-blue-1000gb-64mb-cache-d332694... a půjde to do základovky ?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Ano, ten... Ještě mi prosím lépe vysvětli tvůj záměr, protože jako systémový disk je ideální nějaký rychlý - WDC Black EX kupříkladu, který je ve stejné velikosti jen o 500 korun dražší.. Pokud ale systémový disk máš, jiný, rychlý, tak ho nepotřebuješ. Z toho, co píšeš, se ale zdá, že ten disk už není zrovna zdravý.... Takže ani rychlý, ani spolehlivý..
Jinak do základovky jde jakýkoliv disk se stejným Sata rozhraním..

Obrázek uživatele EURO1215

prostě abych na tom novým mohl hrát , to je můj nejhlavnější záměr , a aby se do něj hodně vešlo , sýstémový mám WDC WD16 - je pořádně starý ale mám v plánu koupit win 7 tak nevim jestli to vydrží a jestli je zdravý to taky nevim .kdyby jste mi poradil harddisk (teda jestli by jste byl tak hodný) na hraní a byl by i systémový mění se cena o hodně ?

omlouvám se že píšu z jiného účtu a děkuji za odpověd

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

WD Caviar Black EX 1TB si kup a použij ho pro vše - jen ho rozděl na menší systémovou část a větší datovou - www.pcporadenstvi.cz/jak-rozdelit-pevny-disk-hdd

Obrázek uživatele EURO1215

já ten harddisk nikde nemůžu najít byl myšlen tenhle ?

http://www.czc.cz/wd-caviar-black-1tb/73404/produkt?utm_source=heureka.c...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.