novou grafiku nebo ne

Dobry den
Prosim chtel jsem se zeptat mam pc na kterem bych chtel provozovat jeste nejaky cas nove hry procesor intel core 2 duo e8600 3,36ghz ram 4gb zakladni desku ga-p35-ds3r/s3r zdroj lc 6550gp 550w a grafiku nvidia g force 9800 gt ta ale nepodporuje direct x11.Ma cenu s tim co mam investovat do nove graficke karty s direct x11 nebo je to na predelani cele sestavy na kterou bohuzel nemam penize.Hodil by se tento tipGIGABYTE R785OC-2GD nebo nejaky jiny.
Dekuji za odpovedjavascript:emoticon('8-)')

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Ta grafika by byla super, ale ve většině případů, hlavně u nových her, ti to bude brzdit procesor, čili ti stačí i slabší grafika - třeba HD7770 OC 1GB od Sapphire, která bude stále o dost silnější. Určitě tě moc nezajímá DX11, spíš silnější grafika..
Otázka je, jestli se to vůbec vyplatí sem něco kupovat. Až budeš dělat novou sestavu, tak tu nově koupenou grafiku nakonec vyměníš znova..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Ja jsem ale cetl ze na pozadavky her napriklad call of duty ghosts batetelfield 4 crysis 3 porad staci 2 jadro s vyssi frekvenci ale grafiku direct x11

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Není to úplně vždy pravda... Tenhle procesor bude v Metru 2033 i BF4 určitě brzda.
DX11 potřebuješ na zprovoznění DX11 efektů, všechny tyhle hry zatím ale běží i na DX9 nebo DX10. To ale není problém, řada HD7000 má DX11 :-) Problém je, že HD7770 je slabší karta a i kdyby procesor nebyl problém (při HD7870 by určitě byl), grafika si Metro 2033 na nejvyšší v DX11 také nedá - nemá na to dost výkonu...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

A myslite ze by to takhle teda slo s tou grafikou jak jste mi doporucil
Dekuji za odpoved

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Šlo by to s oběma (Sapphire HD7850 OC 1GB), ale cenový příplatek by byl v průměru o dost vyšší, než nárůst FPS - proděláš tam, kde tě CPU bude brzdit, a že bude, i po přetaktu... Takže bych vzal Sapphire HD7770 OC 1GB.
Také mimochode musíme přihlížet ke zdroji, a to je nejslušnějším slovem sráč.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.