Nové herní PC do 25 000 ,-

Dobrý den,

rád bych požádal někoho kdo se opravdu v tomto oboru vyzná, kdyby mohl mi nějak pomoc se složením nového herního počítače.

Jsem velký odběratel Alza.cz, skoro jinde nenakupuji, vím,že jsou tam někdy naprosto šílené ceny. Nevadilo by mi z jiné stránky nakoupit. Pochopitelně znám také jiné obchody,ale Alza.cz má jméno a také je asi u Nás v Praze nejznámější.

Co nemusí být: Obrazovka a CD/DVD mechanika,myš a klávesnice.

Kdyby někdo byl tak ochotný, děkuji moc a přeji krásné prázniny

Požadavky? Ano, ARMA OA modifikace DAY Z,aby šlo na FULL DETAILY plus stream a nové herní novinky po světě to je vše. Děkuji :cool:

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Vzal bych asi základy zde - sice by se víc hodil Intel, ale v rámci financí to není úplně možné, ani výhodné vzhledem k výkonu...
http://www.czc.cz/c6bkg491v6jkcbu562laie8h98/seznam
SSD je volitelné, ale určitě se hodí.. Klávesnici a myš si asi nejlépe vybereš na nějaké prodejně, když si je osaháš - každému sedí něco jiného. Doporučuji značku Logitech. Asi bych už šel do bezdrátu.
S monitorem je to podobné - každý má trochu jiný obraz a nejlepší je vybrat si ten, na kterém si na showroomu (alza v praze má) zobrazíš tebou vybraný obsah, a bude se ti nejvíc líbit. Bral bych http://www.czc.cz/lg-flatron-ips235p-led-monitor-23/100778/produkt - určitě alespoň 24" FHD, nejlépe pak IPS..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.