Nové PC

Ahoj Tobiasi prosím tě pomohl bys mi postavit kompa kamarádovi? Koupil si totiž aluminiovy case od Applu přijde mi hodně speciálni a než abych sestavoval jako obvykle raději si nechám poradit od nejzkušenějšího poradce z netu co znám:-)nevím jestli ten case znáš. Já vím jen že je to Apple G5 dokonce s čipem bez kterého negunguje:-) a má svoji základní desku takže vlastně ani nevím jakej ma socket a tak. Na peníze se v tomhle případě nehraje alespoň zatím. Snad budeš vědět co a jak. Petr

Obrázek uživatele Michal Čížek
[68369] Nové PC

Ahoj, Tobias ti jistě sestavu udělá. Apple G5 neni case, ale hotovej komp od apple, myslím, že doněj normální desku nenacpeš, case má svoje specifika pro apple HW.
Třeba zadní panel tam nejspíš budeš muset vystříhat.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[68370] Nové PC

Děkuji i tobě za radu:-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[68371] Nové PC

To Apple G5 máš teda doma??

Nejsem si jist, ale co jsem se dočetl, tak grafický slot AGP :)) Na to se nedá říct zrovna moc.. Teda pokud v tej case máš i desku a tak, nebo jen samotnou skříň (kdovíjak sehnanou).. Bohužel jsem tu case nikdy neviděl a fotky jsou o ničem, takže nemám tušení, jak vypadá a jestli do toho ATX desku vůbec dostaneš.. Bez těchto informací nemá smysl pokračovat..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[68372] Nové PC

Tu bednu ma ted doma kamarád bydlí kousek vedle. No novou desku ATX tam nedam ponevadz v tom casu jsou mista na komponenty oddeleny silnejma prepazkama pridelanyma od strany ke strane napevno,jakoze to je na sektory to misto udelany a jeste dole je napevno pridelany jakysi pasivni chlazeni(snad mozna se do toho vklada procik) a pred nim sou dva vetraky umisteny je to tam napevno a zabira to asi 30 procent casu:-)je to odnimatelny jen z jedny strany takze tam desku dat nemuzes ponevadz je az pod tema prepazkama:-) Neco takovyho sem videl poprve v zivote a vazi asi 25 kg:-) ale sloty vypada to ze sou standartni jako mam doma ja PCI express slot na ramky a tak . Jen se mi zda ze ta deska ma strasne malo konektoru pro piny na kartu,pro harddisk a tak a je na ni jeden obri kondenzator takovej sem jakteziv na ATX deskach nevidel. Myslim ze to byl kompletni stroj jen je vykuchanej. Co se s tim da tedy delat prosim?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[68373] Nové PC

Fotky pomohou, hodně detailních fotek.. Ale jestli je tam fakt AGP slot, tak nemá smysl z toho moc stavět...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[68374] Nové PC

Tak jo fotky dodám hned jak to pujde


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.