Notebook pro mně

Dobrý den, chtěl bych poradit ohledně koupi nového notebooku, který by splňoval mé požadavky:

1. Chtěl bych herní notebook (s opravdu velkým výkonem), ale také bych byl rád, aby byl pěkný designově a dal se použít na mnoho jiných věcí.

2.Cenově by se měl pohybovat od 15 000 do 18 000. (cena může být i o něco vyšší)

3.Baterie by měla vydržet více než 3 hodiny.

4.Co nejlepší grafická karta.

5.Prostě nejlepší dostupný notebook v této cenové relaci....

Děkuji za odpověď :) :???:

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

To chceš opravdu hodně :))

Herní NTB začínají na 25K, do té doby jsou to designově i koncepcí prostě jen notebooky.. Baterie ti nevydrží u žádného výkonného NTB déle jak hodinu v zátěži, déle jak 3 v klidu..
Co nejlepší grafická karta v této cenové relaci nebude zrovna nejlepší :))

Jakou bys chtěl úhlopříčku? Kdybys mi dal 26,5K (což asi nemáš), měl by jsi přesně ten NTB, který by jsi chtěl, jedná se o 17" ASUS GJ73 s GTX460M a Core i5, 6GB ram, W7... Prostě ideální stroj, ale na takový nemáš (a 3 hodiny v zátěži taky nevydrží), měl by ale nejlepší design, funkční chlazení (v tomto směru nejlepší ze všech), vůbec by podle toho, co v něm je, měl stát ještě o 10K více... Mají ho na CZC..

Pokud se vrátíme zpět k 18K, dostaneš klasický NTB s maximálně HD6650 mobility, k výkonnjší grafice už asi žádný model nesahá, HP DV7 s HD6770 mobility je za 24K tuším, ten si nedávnou koupil kamarád... Budeš muset tedy své požadavky umírnit, rozhodně ubrat na výdrži (nebo ji specifikovat), ubrat na výkonu a hlavně designu (a bohužel i designu chlazení) a pak se možná najde nějaký kompromis...

Pokud ale nepotřebuješ mít NTB na cestách, ale chceš ho do školy, kup si raději silnější komp a za zbytek menší NeTB do školy, to je fakt ta nejvýhodnější volba, pokud ve škole místo učení nechceš hrát Crysis 2 na plné detajly :))


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.