Notebook Fujitsu siemens amilo 3540 na hry??Ano či ne?

Dobrý den všem,chci se optat na tento notebook,zda-li se na něm dají hrát dobré hry jako GTA IV,COD 6,Assassins Creed 2 a další na slušné detaily?Předem díky za odpověď

Obrázek uživatele Peca

Spíše dejte odkaz na ten NTB, aby jsme viděli v jaké je konfiguraci.
Jinak ty hry jsou s rozdílnými nároky. Třeba Assassin 2ka by mohl běžet slušně i na slabších NTB (ten není zase tolik náročný), ale GTA4 to už s tou náročností je někde jinde. Jestli chcete hrát, tak stolní PC je bezkonkurenčně na tom líp, notebooky nejsou primárně určené k hraní až na pár vybraných, který stojej už mrtě peněz.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

starší Core 2 Duo a stará nepoužitelná (na hry) grafika nVidia GF9300M GS..

při jeho ceně >20K bych spíše volil něco novějšího

třeba něco od AMD/ATi z platformy Vision, mohla by v něm být až HD5750 a na té už by se hrát dalo.. od 23K jsem pak viděl dokonce HD5870, nejrychlejší NTB grafiku světa.. na tom už by se dalo hrát všechno..

Obrázek uživatele SQZRGROG

Víte jde o to,že nechci notebook na hry do budoucna,chci na něm rozjet hry co letí teď-Prototype,AC2,COD 6 a třeba GTA IV,na hry co vyjdou bych musel mít trošku dělo :D,navíc ho nebudu mít z tohoto eshopu a bude v 512 MB podobě.

Obrázek uživatele SQZRGROG

Hlavně bych se jen ze zajímavosti chtěl zeptat na porovnání toho Fujitsu Amilo.. s HP pro bookem 4510s,jak si Amilo oproti němu stojí ?
http://www.notebooky.com/detaily/un/318924-fujitsu--siemens-amilo-pi3560...
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=72658

Obrázek uživatele Peca

No ten HP výkonem taky moc neoslní. Spíš nám napište cenu do které se chcete vejít a my vám něco vhodného vybereme. Napište taky pár požadovaných parametrů - tzn. jak často bude přenášen, jak velký display, jak má dlouho vydržet baterie (u herních NTB nemůžete čekat nějakou extra výdrž)...atd.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

ta Intelovská integrovaná grafika nemá dost výkonu téměř na nic (to nemá žádná integrovan grafika)..

GTA IV a Prototype patří zrovna k docela náročnějším hrám, kterým bych nevěřil, že na něčem slabším než HD5670M je spustím.. snadno se to řiká v klasickém počítači, ale NTB grafiky jsou mnohem slabší i když se stejnak jmenují..

pokud chceš aspoň spustit, najdi si aspoň HD4330 nebo hodně dobrou 5145

na nVidie se moc koukat ani nevyplatí, protože tam zatím není už douho jediná novinka a předražené grafiky řady GF9000M, nebo nevýkonné řady GT100/200/300 jsou jen přejmenované mezi sebou a výkon začíná od GT260/360 a to je jiná cenová klassa

bohužel výkon není zadarmo..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.