Jaké paměti pro desku ASUS P4Pe (*VYŘEŠENO*)

Mám prosbu o radu.Rád bych věděl jaké konkrétní paměti bych mohl osadit do desky ASUS P4PE.Chtěl bych tam zakoupit paměti o velikosti min.2GB,ale nevím jaké.Hledal jsem na stránkách výrobce desky ale nejsem z toho moudrý.
Předem díky za případnou radu.

Obrázek uživatele Peca

Velmi stará deska na paměťové moduly DDR PC3200 (400Mhz) nebo PC2700 (333MHz) a to max. 1GB na slot a dohromady max. 2GB.
Nevim jestli se vůbec vyplatí do toho investovat jelikož cena DDR pamětí je dost velká (jedině sehnat někde z bazaru za pár kaček) a je možné, že znatelný výkon vám ani nepřinese. Kolik současně máte osazeno paměti a co máte osazeno za CPU?

Tady je VL

V podstatě by neměl být problém i s pamětmi, které ve Vendor Listu nejsou, ale musí být stejného typu. Třeba s Kingstony nebývají problémy
http://eshop.hru177.cz/zbozi/1gb-ddr400-kingston-cl3-3-3-3-/detail.aspx?...

Tady ještě podpora

Obrázek uživatele Pekti

Moc děkuji za rady a názory. CPU mám: Intel Pentium 4 2400 MHz a paměť 1 GB.
Počítač používám na internet a úpravu fotek.Na náročnější grafické práce mám počítač jiny.Možná ale že opravdu není jisté zda by se přidáním paměti nějak znatelně zrychlil.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

zrychlení v takovémto případě by bylo nulové, pokud by jsi nenavýšil frekvenci na 400MHz, a to by platilo jen v případě, že teď využíváš 333MHz.. ale rozdíl by byl stále téměř nepatrný..

Obrázek uživatele Pekti

Moc děkuji za radu,budu to muset řešit jiným způsobem.Patrně koupím jiný počítač.

Obrázek uživatele Peca

Pokud chcete vyšší výkon, který poznáte, tak to bude lepší řešení. :cool:

Jinak na net by to mělo stačit...