Notebook do 15000

Ahoj, kamarádka si chce kupovat notebook a pověřila mě nelehkým úkolem jí nějaký vybrat. A protože jsem se poslední dobou ztratil ve všech těch typech procesorů atd., tak se obracím na vás.
Měl by být hlavně na internet, hudbu, filmy a občas na nějakou tu ne až tak náročnou hru. V každém případě musí mít Windows a displej 15,4 nebo 15,6". A co já teda navrhuju, tak určitě ne Acer a MSI, ikdyž prý údajně jdou kvalitou nahoru.

Díky za návrhy.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=79930 tohle je lehce nad limit, ale věru pěkný kousek a v kvalitním ASUS šasi.. silný procík a solidní grafika, na které by se málokdo urazil hrát..

pak je tady http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=79375 tenhle kousek, který je asi to nejslabší, co utahne nějaké hry, resp i na téhle grafice se dá ledacos zahrát.. jinak jsou ty notebookvy vesměs stejné, Toshiba je taktéž kvalitní výrobce..
možná ten druhý "trpí" lepší výbavou, protože má slabší grafiku a stejnou cenu.. má větší diska více ram.. snad jen ten diska le stpojí za zmínku..

Obrázek uživatele CZELLO

A co tady tento? http://www.ipopular.cz/notebooky/asus-nb-k52dr-athlon-p320-2-1ghz-15-6-2... je to skoro to samé jak ten ASUS co doporučils, ale je tam 500GB HDD a 4GB RAM. A přitom je o 300 Kč levnější než ten cos mi doporučil a ten typ, co jsem vybral já stojí na CZC o 600 víc než tady.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

ten je pěkný ;)

kup kde chceš, já kupuji jen na CZC, ostatním nevěřím..

Obrázek uživatele CZELLO

to je v klidu, nebudeme kupovat přes internet, ale v kamenném obchodě Popular Computers v Uherském Hradišti, kde navíc máme známého, takže žádný problém :wink:

Obrázek uživatele Jiří Moos

To slečně nezáleží na tom, jak notebook bude vypadat? :)) To se divím.. Co tenhle? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=79912
Osobně jsem veliký fanda HP a ASUSy moc nemusím o Acerech ani nemluvě.. Jestli je to opravdu jenom na filmy, hudbu a práci ve škole, tak se peníze dají vrazit právě do designu.. Měl by ses jí zeptat.. Na filmy nepotřebuje 4GB RAM DDR3 ani 500GB harddisk. Je to také značná investice, tak se vyplatí vybírat uvážlivě...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

mě se tedy ten HP designem zrovna vůbec nelíbí :)) ale to je subjektivní..

na jednu stranu ano, jsou tam nanic, na druhou stranu, velký disk na dost filmů se hodí a jeden modul ram by se dal krásně prodat :))

Obrázek uživatele Jiří Moos

Mě taky moc ne, to byl jenom příklad :D Jde spíš o to aby se vybíralo s ohledem na dámské požadavky a ne na naše výkonnostní požadavky.. :)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.