Kvalitní sluchátka

Dobrý den,
chci si pořídit nějaké kvalitní sluchátka na poslech hudby, hry, filmy,...
Chtěl bych spíš bezdrátové, ale nevím, jestli jsou stejně tak dobré, jako drátové.
Cenový strop bych dal asi 3-4 000,-

Obrázek uživatele kolomlyn

Osobně mam starší verzi Speed Link Medusa 5.1 Gaming Headset (USB) kamarád má novější verzi Speed Link Medusa NX 5.1 Gaming Headset (JACK) za 1650,- a rozdíl je hodně znát. Mají solidní ovladače kde je toho hodně na nastavení. Mužu jen doporučit. Ještě existuje verze Speed Link Medusa Station 5.1 Gaming Headset (JACK) za 2010,-

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Záleží, jestli chceš 5.1 zvuk, nebo ne. Na hudbu je 5.1 víceméně hloupost (stejně je hudba ve stereu a jakékoliv samplování zhoršuje kvalitu), navíc 5.1 za 1500 je kvalitativně (co do věrohodnosti a čistotě zvuku) o ničem.. Jako jo, zní to dobře, ale když to porovnáš s opravdovou kvalitou, poznáš ten rozdíl, pokud nemáš hudební hluch..

Sám mám AKG K518DJ a jsou fakt dobrý, za tich 1600 co stály, solidní stereo, dobré bassy, čistý zvuk, docela i pohodlné a dobře tlumí okolí.. Ovšem bezdrátové nejsou, to bych ti asi ani nedoporučoval. Mimojiné baterky jsou docela těžké, mimojiné to na baterky ani dlouho nehraje, navíc už jen za bezdrát zaplatíš těch 1500 nahoru, což je určitě lepší vložit do zvukové kvality.. Creative Aurvana jsou také dobrá sluchátka, rozhodně i Sennheisery jsou skvělé, ale mě v nich třeba "utíkají" bassy ven, potřebuju sluchátka co lépe těsní, konkrétně jsem měl problém s HD 438, ale hrály fakt skvěle a čistě..

Jinak ty AKG asi budu prodávat, neboť už zas mohu používat repra, aiž by maminku bolela hlava :-)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.