Koupě chladící podložky pod notebook

Zdravím, potřeboval bych prosím poradit, jakou si mám koupit chlad. podložku pod můj ntb (17,3"). Díky, Jirka.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Cena jaká? Volil bych z řad Cooler Master a Zalman

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Než podložku bych se zajímal, jestli lze notebook vyčistit od prachu a jestli mu to pomůže, aby se opět zvládal chladit sám...

Obrázek uživatele sahig

Cena tak max do 1500 Kč, ale pokud by byla i pod 1000, tak proč ne... Od prachu zatím vyčistit nepotřebuje, mám ho pár dní. Potřeboval bych poradit nějaké "dobré kousky" (jak už psal kokosman značky CM nebo Zalman).

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Co jsi si to koupil za notebook, že se ani jako nový neuchladí? Pro mě notebook, který si nevystačí sám, je špatně postavený notebook. Teď mám v ruce nové Lenovo s opravdu výkonným HW, které se v zátěži drží na 65 °C, což je přímo fantastické..

Obrázek uživatele sahig

Nechci to z toho důvodu, že se mi přehřívá. Když chci být ale na ntb v posteli, tak se to určitě bude hodit (zvlášť když na něm hraju hry). Jinak mám Dell Inspiron Queen 17R. Prostě chci poradit chladící podložku, se kterou máte dobré zkušenosti.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Teta má http://www.czc.cz/porte-cradia-flex-lapper/69467b/produkt pod stařičkým Acerem, kterému to dost pomáhá... Je vcelku tichá a hlavně díky té skládací konstrukci je fakt asi nejvýhodnější do postele...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.