Disk na videa

Ahoj.

Mám problém se současným úložištěm mé sbírky videí, hudby, dokumentů apod. Potřeboval bych nějaký větší disk (nevím zda HDD či externí, ale nikam to přenášet či přepojovat nehodlám) do 4 000 Kč. Alespoň 2TB. Už mám svůj tip. Budou se na tom skladovat a přehrávat videa, hudba, graphic patche apod. Bude to běhat pod Win XP SP3 a později i pod Win7. Doporučí někdo spolehlivý disk?

Obrázek uživatele sasha.cz
Obrázek uživatele Shinji-kun

WD-Green za taku premrstenu cenu je nezmysel, ked si vezmes do uvahy jeho rychlost oproti RED. navrhol by som http://www.czc.cz/seagate-sv35-5-2tb_3/104906/produkt, co je vlastne disk velmi podobny WD-Red ale je lacnejsi a rychlejsi.

Obrázek uživatele Malignus

Díky. Popravdě řečeno nad tím WD Red a Seagate SV35.5 jsem také uvažoval. Ten WD Green je opravdu za příliš vysokou cenu. Teď se nemůžu rozhodnout mezi WD Red a SV35.5, ale se Seagate HDD mám špatné zkušenosti, co se týče životnosti. Měl jsem 3 a všechny do 2 let umřely, takže si nakonec pořídím WD Red. Díky. :-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Green zase nabízí velmi nízkou spotřebu (proto má nízkou rychlost), což je pro "stále online" úložiště dobré. Ale pokud si zařídíš automatické uspávání disku vhodně, nebude to třeba, a Red bude skvělou volbou.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.