Zvětšení ramky

čau chci se zeptat jestli mě půjde u komplu zvětšit ramka? v současnosti mám 6 gb ram a 6 slotů je to 3x2gb.Chtěl bych to zvětšit alespon na 10gb ram , ale nevím jestli mě to dovolí deska nebo procesor, Moje sestava : procesor INTEL Core i5-760 Quad-Core , deska:ASUS P6X58D-E a grafika SAPPHIRE HD 6870.mam pameti mam ddr 3, pocítac jsem si asi před měsícem složil.a zjistil jsem že na práci s grafikou a střih videa je slabej (na hry stačí) , :o :-) .předem dík

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

nezvolil jsi špatnou deskou :) podporuje 24GB ram, takže tam hoď přesně tentýž kit pamětí, co máš teď.. máš trojkanál, kdybys přidal 2 moduly, tak si ho zrušíš.. takže dalších 6GB.. to je taková optimální velikost, na ne uplně profesionální grafiku to bude bohatě stačit :))

Obrázek uživatele blackwarrior3630

(Zaregistroval jsem se) Kolik by stálo asi tak zvětšení na těch 24 GB jsem ochotnej do toho dát tak 8000Kč víc ne. dovolí mi to os.? mám windows 7 ultimate 64-bit

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Win ti to dovolí, ale nevyplatí se to.. jednak by musely pryč současné moduly a jednak je to zbytečné, pokud nejsi profesionál, pracující s obrovskými projekty..

takže, jelikož jsi si to stavěl, víš, co stojí ramky, které teď máš, tak kup tytéž.. nepodal jsi o nich žádné informace, takže blíže ti neporadím..

Obrázek uživatele blackwarrior3630

Dával jsem kingstonky 6 gb mě stálo zhruba 6000kč (komponenty beru z velkoobchodu)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.