Zdroj a gk (*VYŘEŠENO*)

čau, chci se zeptat jestli tenhle zdroj - http://www.mironet.cz/fortron-650w-fsp65080gln-zdroj--low-noise--120-mm+... utáhne tuhletu grafiku - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=72134.

Tady je kdyžtak můj procesor a základka:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51993
http://www.alza.cz/gigabyte-ep35-ds4-d86608.htm

a jen bych chtěl dodat že i v budoucnu hodlám koupit AMD Phenom X4/6 podle toho ce se vyplatí a smozřejmě slušnou AM3 základku :-)

Díky za rychlou radu :D, protože kartu jsem sehnal za 7000,- tak aby mi ji někdo nevyfoukl :D

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

utáhne, ale procesor bude mít hoňky, většinou nebude grafice stačit.. obávám se že se vyplatí spíš koupit něco "adekvátního" a později vyměnit celej vnitřek.. i když 700 není zlá cena, avšak jedná se o design "cihla" s ne zrovna košír tichým chladičem..

Obrázek uživatele Krejzyna

Díky za reakci. No vzhledem k tomu že si hodlám ještě tenhle rok a to nejlépe do konce prázdni koupit to AMD možná tu x6 když budou kladný ohlasy tak to bych jako problém neviděl. A za druhé Na designu mi nejak moc nesejde prece jen je zavrenej ve skrini pod stolem a ten větrák pokud to nebude jak proudovej motor tak to taky přežiju přeci jen ušetřit 2000 je kort pro me vynikajici a ze ma nějáký až né tolik podstatny mouchy mi nevadí, ale díky za tvůj názor cením si toho :-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

no ono tenhle chaldič se už k menší turbíně přirovnat dá :D ale tak hrozný to není.. oni to mnozí přehání.. mě třeba ten "hluk" nevadí.. o dseign vzhledovém jsem se nezmiňoval :P

pokud to chceš na hry, tak X6 ještě dlouho nenajde uplatnění.. to ale nic nemění na tom, že si proti němu cenově srovnatelné Intely neškrtají, co se týče opravdu náročných aplikací..

i z dlouhodobého hlediska se vyplatí investovat do lepšího chlazení - alespoň skříně - zvyšuje se tím životnost komponent..

Obrázek uživatele Krejzyna

No dobrá :-) asi sem to pochopil zle. Jinak skříň mám tuhle http://www.sharkoon.com/html/produkte/pc_gehaeuse/rebel9_val/index_en.ht.... Zatím jsem s ní žádné problémy neměl snad jen ty tuny prachu :-). Btw. myslíš že bude stačit ? Ještě bych chtěl dodat že mam tu 250 fan na bočnici a vepředu před diskem 120 fan. Ještě bych mohl dokoupit dve 80tky a nebo 1x 120ku dozadu vedle zdroje, a pokud bych je/ji měl koupit tak rovnou bys mohl napsat jaký/ou :-) Ale nějakou rozumnou cenu nemusej to být žádný hc :-) a ani ledky nemusej bejt a když už tak modré :-) Díky

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

no právě na takovymhle hardwaru každá vrstvička prachu znamená Celsia nahoru :P musí se to udržovat čisté :P ale jinak škříňka je cajka..

Obrázek uživatele Krejzyna

Takjy že jo chystá se pozdní jarní úklid :D No to by bylo asi všechno díky za tvé info :-) (jak jinak) kdyby šlo někde dát thanks tak ho máš no nic , to bude asi vše takže asi lock :-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

asi nebo určitě? :P jak jsi se teda rozhodl? bude něco nebo ne?

Obrázek uživatele Krejzyna

Tak koupím si jí ty mušky oželim myslim že horší jak moje nvidia 9800gtx nebude a to ve všech ohledech :-) takže lock :-) ps. počítej s tím že o prázky budu psát o procák a základku plus ramky :D takže se připrav a bedlivě střež trh :D

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

no nepohoršíš si, ale vůči procesoru je to co máš teď adekvátní.. teď začneš hrát hdy při kterejch se ti ten BOXovej chladič SPU pěkně prohřeje :D

neboj, jsem připraven :))