Zdroj

Dobrý den, já bych se chtěl zeptat, jestli se dá nějak zjistit, kolikawattový zdroj mám, neboť se nemůžu kouknout přes tu pc skříň, protože tam překáží nějaký věci..

Obrázek uživatele Peca
[35393] Zdroj

Rozhodně budeš muset do skříně a kouknout na štítek (hlavně zjistit i značku a typ, to je důležité), nevím o jednodušší možnosti...ale jestli někdo ví?

Obrázek uživatele arunakiri
[35394] Zdroj

Peca wrote:
Rozhodně budeš muset do skříně a kouknout na štítek (hlavně zjistit i značku a typ, to je důležité), nevím o jednodušší možnosti...ale jestli někdo ví?

no pokoušel jsem se kouknout na ten štítek, ale nad tím je ten case na hard disk, a on se nedá nějak odmontovat, neboť to tam je přiškvařený...:S

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[35395] Zdroj

proškvařený? co ej přiškvařený? máš foto? :)
klasické, sebehorší skříň, je rozebratelná do posledního dílku, zdroj je přišroubován a má na sobě štítek Kupříkladu Fortron Saga+ 450P ale v tvém případě spíš EuroCase něco :) každopádně to tam napsané bude, dostaň se do toho způsobem, jakým chceš :) jiný totiž není..

Obrázek uživatele psychocowboy
[35396] Zdroj

99% skrini ma odnimatelny panel pouze na dva sroubky, maximalne tam muze byt pecet... jestli je to pc v zaruce a okolkovany, najdi bud fakturu, kde mas vsechno info a jestli je to hotovka od nejakeho vyrobce, tak sem napis serial number a z toho zjistis vsechny informace...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.