zdroj

Zdravim,
potřeboval bych doporučit nějakej zdroj k tyhle: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=_19830116QJ011K7N011KRP011IE... sestavě.
zdroj co tam mám nestačí a grafiku mi vypíná.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[81455] zdroj

No upřímně zdroj by stačit měl, teda nebude mu to prospívat (nebyla to nejlepší volba), ale padat by to nemělo.. Máš možnost půjčit si nějaký jiný zdroj, nějaký kvalitní?

Obrázek uživatele slama
[81456] zdroj

Půjčit si lepší nebo stejný zdroj nemám. Už ten problém řeším nějakou chvíli a myslím že je to zdroj. Pády vypadají tak že vše v PC jede akorát grafika se vypne(někdy se 2-3krát zapne vypne zapne vypne(poznám to dle větráku na grafice)) pomůže jen tvrdej restart PC. Ještě je zajímavé ,že když vytížim grafickou kartu i procesor na plný výkon pomocí programů, tak PC nepadne. Padá jen při hraní novějších her po 5min až 3 hodinách hraní. Teploty jsou OK. Co doporučuješ?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[81457] zdroj

OK je kolik? Zajímají nás čísla. Může být vada v čemkoliv, kterákoliv komponenta se může přehřívat nebo být vadná, ale střílet naslepo může vyjít draho, nebo komplikovaně.
Není problém koupit nový zdroj, a do 14 dní ho vrátit (obchod tě za to mít rád nebude, ale uznat ti to musí), ale nejlepší je zaběhnout s kompem ke kámošovi, napojit na chvíli jeho zdroj, případně jeho grafiku, tvojí u něho, ramky (pokud jsou kompatibilní), a nejlepší by byl i procesor.. Pak, až vylučovací metodou zbyde jen pár věcí, můžeme začít střílet..

Jinak semka patří například Fortron Black Power 550W, Seasonic S12II 520W, nebo asi nejlépe, Fortron Aurum 500W. Přecijen, Hexa, a vůbec 500W zdroje pod 1500 korun nejsou zdroje do herních mašin... www.pcporadenstvi.cz/jaky-vybrat-zdroj-do-pc


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.