ZDROJ

Chtěl bych poradit. Mám takový problém koupil jsem si nový zdroj logic 600w, tak 2 měsíce jel v pohodě, a pak zničeho nic jsem hrál hru a pc se vypnulo, a pak jsem to zkusil zapnout a nic, jenom se pohly větráky a nic. Zkoušel sem ho v jiném pc a tam šel. Mám 6gb ram ddr3, amd athlon x4 2.8ghz, gigabyte nvidia 8600gt 256mb. Díky za rady.

Obrázek uživatele Malignus
[59764] ZDROJ

Zkus jestli to nedělá nějakej RAM modul. Taky se podívej na kondenzátory na základní desce. Pokud bude nějakej vypouklej, je to v háji.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[59765] ZDROJ

Je možné, že zdroj (nejspíš extrémní kvalitka) odpálil něco v kompu.. nezbývá ti než komponenty jednu po druhé testavat jinde, až některá nebude fungovat.. Doufejme, že jen jedna :))

Obrázek uživatele Malignus
[59766] ZDROJ

Když už zdroj, tak vybírej ze značek jako: Corsair, Enermax, Seasonic nebo NZXT. :-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[59767] ZDROJ

Nevím, jestli bych chtěl do počítače NZXT, ale Fortron mi v tvém výpisu docela chybí a já na něj po 10 letém plném provozu nedám dopustit.. Samozřejmě to není jediný fortron který mám :wink:

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[59768] ZDROJ

To je pc od hp original zdroj tam byl 300w, pak přestal jet jako tento 600w, pak sem tam dal něco jako eurocase 350w a ten taky přestal jít jako ten 600w. HP PC NIC MOC.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[59769] ZDROJ

S poslední větou souhlasím..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[59770] ZDROJ

Tak bylo to grafickou kartou, ta skříň má jen jeden větrák, a graf. karta pasivní chladič, dal jsem to k profíkům a ti řekli že tam vůbec neměla být.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[59771] ZDROJ

Nojo, to jsi nám neřekl :-) Pokud máš pasivní chlazení, je potřeba tam dostat ten vzruch jinak.. Co ti profíci řekli ať uděláš nebo udělali? Přidali větrák?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[59772] ZDROJ

Ta grafárna odešla tak mi tam dají novou.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.