Zamrzání PC

Zdrávím,měl někdo tento problém.Po spuštěni PC dochazí k zamražení .Po restartu se stále objeví nápis -stisknete klávesnici Ctrl+Alt+Delete.Po uplném vypnutí a znovu zapnutí jde PC normalně.Dá se to nějak řešit :mad:

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

chtělo by to problém více specifikovat
takže od kdy to dělá? nějaký HW popis počítače, používaný OS, ..

Obrázek uživatele martin02

Tento problém se poprve obbjevil v pondělí,když synovec hrál hru ledové drahokamy,po druhé ve středu a včera po spuštění počítače.Na vic se mi včera objevila černá obrazovka s textem v anglištině-REBBO AND SELECT PROPER DEVICE OR INSERT BOOT MEDIA IN SELECZ CTED BOOT DEVISE AND PRESS A KEY.Poté jem nechal chvíly PC vypnuté a pak PC naskočil ,vše v pořádku.
PC H/W:PROCESOR-AMD Dual-Core Athlon A64 X2 440+EE 64bit Brisbane Box socket,Základní deska-MSI K9N Neo -F V2-nForce520,Graf karta-SAPHIRE HD 2600PRO,256MB,DDR2,ATI Radeon HD2600Pro,PCle x 16,128bit,2xDVI,PEVNÝ DISK-WESTERN DIGITAL Caviar SE 160GB,SATA II,8MG cace,7200 ot,8.9ms,WD1600AAJS.

Obrázek uživatele martin02

Ještě jsem zapoměl-Windows xp professional pack3 :?

Obrázek uživatele tatik

Já se nedivím, že PC zamrzá, když hrál synovec Ledové drahokamy.

Ta hláška znamená, že nemá z čeho nabootovat systém. Chce po Vás, aby jste vybral disk, ze kterého ma bootovat nebo vložil bootovací CD (instalační CD windows).

Situace je tedy taková, že zapnete počítač a objeví se Vám výše uvedená hláška? Pokud ano, po spuštění počítače najeďte do BIOSu a podívejte se na pořadí, v jakém a odkud má bootovat, případně nastavte na 1. místo HDD.

Obrázek uživatele Dick

Nerozhodili se Vám také hodiny? Vypadá to na problém v nastavení Biosu. Možná odchází baterka na desce. Zkuste vyměnit.

Obrázek uživatele martin02

Jsem začátečník,mohli by jste mi poradit,jak se dostat do BIOSu. :?

Obrázek uživatele Honza

Při zapnutí pc, nebo restartu pc, mačkejte del nebo f8, podle toho, co uvidíte na obrazovce.... Bude tam text : Press del to enter the setup....


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.