Vypíná se PC , Zdroj ?

Ahoj , má problém , vždy když zapnu počítač tak se po chvilce sám restartuje , někdy po kratší době , někdy po delší . Když spustím nějakou náročnější hru tak se počítač restartuje téměř hned . Teploty jsou v pořádku , počítač jsem čistil a přepastoval . Může to být zdrojem ? Počítač je : Deska : ASUS LEONITE P5LP-LE , CPU: Intel Core 2 Duo E6400 , RAM : 4x1 GB Kingston 800Mhz , Zdroj : EuroCase 350W , HDD : TOSHIBA SATA 120Gb , HITACHI 250Gb SATA , Western Digital Blue Caviar IDE 320Gb , Grafická karta : MSI nVidia geForce GT440, Chlazení : CPU : Cooler Master Seidon 120 M , Case : Gelid Silent 12. Jak už jsem psal zdroj je nekvalitní EuroCase , může to být právě chyba v něm ? A taky je ten zdroj 20-pin a deska 24. pin , Má to nějaký vliv ? 6e by to zdroj neutáhl si nemyslím , rok ten počítač jede normálně , jen jsem před týdnem přidal ten HDD WD . Předem díky za rady :)

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, ano bude to v tom zdroji, je to nekvalitní kancelářský zdroj, poznáš to tak, že si od kámoše půjčíš jiný lepší silnější, nejlépe značkový.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Ahoj , díky za radu , opravdu to bylo zdrojem , půjčil jsem si kamarádův Corsair VS450 . S ním to funguje . Mohli by jste mi poradit jaký zdroj koupit (Musí na něm být ještě 4-pin na desku)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Seasonic Energy Knight 350W, pokud nebudeš upgradovat nic...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.