Vypálené DVD nic neobsahuje

Ahoj, již delší dobu řeším problém s vypálením videa na DVD....ani šestý pokus nebyl úspěšný, DVD se vždy hlásí v Neru jako úspěšně vypálené, ale po vložení do PC či DVD přehrávače nic neobsahuje. Dokonce mě Nero nechá na něj vypálit znovu. ???WTF??? (Nejedná se o DVD-RW či DVD-ROM, klasické DVD-R od Verbatim, zkoušel jsem i jiné značky)
Při bližším zkoumání povrchu DVD na vypalované straně, je na všech DVD, které jsem zkoušel vypálit, tmavější pole ve středu (není to klasická linka po vypálení, dělící vypálený prostor a zbytek prázdného místa).
Napřed jsem si myslel, že mám asi málo volného místa na HDD a proto se to vždycky nějak po-ebe. Ale ani když mám 8GB volné místo na HDD, což si myslím, musí stačit na vypálení DVD, tak mi vypálit DVD jde, bohužel stále na něm nic není :( Běžně jsem cca před půlrokem vypáloval DVDčka bez problému.

Obrázek uživatele Stiletos

Zkus vypálit v Ashampoo free.pokud palis v TS musi to bejt vidět v DVD po vypaleni se musi DVD uzavřít. Tohle spíš vypada na vadnou mechaniku ,zjistis jednoduše hoď tam to vypaleny znovu a zkus vypalit,pokud to hodi nelze DVD plne a přesto tam nic neni tak ti to mechanika nakrapne akorat ze je pak k ničemu, nova stoji od 400+.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Ahoj,

často může být problém v rychlosti vypalování, zkus to nejnižší rychlostí.
Anebo, upřímně, prostě použij zařízení tohoto milénia - USB flešku. :)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.